Gratis coach kursus

Opret dig som bruger på HER - og få et gratis online coach kursus
Vil du gerne vide mere om coaching? Så får du muligheden her med dette Gratis online Coach kursus....


coach-free-3dNu kan du få et spændende Coach kursus - helt gratis og uforpligtende. Og ja - det ER HELT gratis og ikke noget med at du liiiige skal indtaste dine kreditkortoplysninger. 

Nej - nej - kurset er helt gratis for alle der tilmelder opretter sig som bruger - og modtager af vores nyhedsbrev. I dette nyhedsbrev får du spændende og inspirerende artikler om coaching,selvudvikling, selvtillid, målsætning og meget mere. Du kan se tidligere artikler fra dette nyhedsbrev på Coach Academy blog.

Kurset er online - og så snart du har oprettet dig får du adgang til alle lektionerne - og du kan læse dem lige når du har lyst til det. Der er ingen tidsgrænse for hvor lang tid du har adgang. Du kan også printe de enkelte lektioner ud, hvis du foretrækker det.

Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsbrev - og du vil ikke høre en LYD mere fra os.

Tilmeld dig gratis nu
Du kan tilmelde dig det gratis Coach kursus og nyhedsbrevet her.

 

Fortæl om Coach Kurset til andre

Kender du andre der kunne have glæde at dette gratis coach kursus - så fortæl dem om det. Du kan bruge knappen nedenfor og sætte siden på din Facebook, Twitter, Linkedin, eller maile linket til dem. De vil sikkert takke dig for det, for der er masser af spændende viden i dette coach kursus.

Disse færdigheder er noget næsten alle kan bruge på en eller anden måde, så det er bare at få det lagt ud på din Facebook, Linkedin, eller andet :-)

 

Coach kursus - helt gratis

Lektionerne i coach kurset er letlæste, og nemme at gå til. Du vil ret hurtigt kunne gennemgå coachkurset og begynde at bruge dine ny færdigheder i din dagligdag og på dit job.

Dette coach kursus er sammensat af fem grundelementer som du ser i nedenstående billede. Ved at sætte kurset op i dette system gør at det ler et at sætte sig ind i de enkelte elementer som coaching består af. Erfaringen viser at dette system skærer mellem 80 og 90% af den tid det tager at lære coaching.

 

coachbasic1

 

Billedet giver dig en oversigt over de forskellige elementer i dette coachkursus.

Øverst har vi Kommunikationsstil. Coaching er jo kommunikation, så den står selvfølgelig øverst.

Dernæst har vi INPUT ude til venstre. Det er de ting man finder ud af coachingen skal baseret på. Det kan være klientens/coacheens behov, ønsker, mål eller andet.
I midten har vi Coaching færdighederne, som er det centrale i coachingen. Det kan du kalde din coach værktøjskasse. I dette coachkursus lærer du 14 forskellige færdigheder.
Når du har arbejdet med INPUT og dine Coaching færdigheder, så får dine klient/coachee noget ud af det - Det kaldes OUTPUT, eller produktet af coachingen. Det kan være nye mål, en plan, eller noget andet.

I bunden har vi "Grundlæggende livsopfattelse" som er det der kendetegner dig som coach, og dine coachees. Den måde I ser livet på.

Der er selvfølgelig mange forskellige teorier og metoder der alle kan være lige gode, men dem vil vi ikke kigge så meget på her. Her får du du de enkelte færdigheder som vi mener er væsentlige for at du kan coache andre på en god måde. Selv om dette kursus er sat op på denne måde, så skal du huske på at coaching ikke er en lineær proces. Det er jo mennesker vi arbejder med dermed er der også stor variation i hvordan de enkelte situationer og problemer skal tackles.

Systemet her passer og ind i de allerfleste situationer, og giver dig en god basisviden om coaching.

Mange vil helst læse på papir, så derfor er der ved hver lektion et lille PRINT ikon oppe i øverste højre hjørne over teksten. Der kan du også kopiere lektionen til PDF og gemme den på din PC.

 

Hvad består det gratis coach kursus af?

 

Input - Klarlæggere

inputFor at kunne vide hvilke Coaching færdigheder du skal bruge i den givne situation er det vigtigt at få helt klarlagt hvad coacheens grundlæggende problemstilling er. Hvilke værdier, mål og behov coacheen har. Klarlæggerne hjælper dig med dette.

De er gode værktøjer til at finde ud af hvad du hører og ikke mindst at klarlægge de vigtige elementer i det du hører. Når dette er klarlagt så kan du vælge de helt rigtige færdigheder til lige netop denne situation.

 

 

Coaching færdigheder


Coaching færdighederne er selve motoren i coaching processen. Vi har 14 forskellige færdigheder med i kurset. Det er her du bruger 90% af din tid under coaching samtalerne. Hver færdighed er beskrevet mere indgående i kurset.

 

 

Færdighed 1 - "Provokerende" samtaler

1provokerende

Coaching samtaler er generelt korte. Ved at høre hvad coacheen siger og ikke mindst hvad coacheen IKKE siger, ved at stille spørgsmålstegn ved det du hører, ved at stille de "rigtige" spørgsmål, så fremkalder du positivt provokerende samtaler. Disse provokerende samtaler får coacheen til at tænke i ny og anderledes baner, og sætter en udvikling i gang.

 

Færdighed 2 - Afslører coacheen overfor sig selv selvindsigt

2selvindsigtJo mere opmærksom man er på sig selv - jo bedre beslutninger kan man tage for sig selv. Noget af det en coach gør er at hjælpe coacheen med at finde sine talenter/evner, ønsker, værdier, behov, og drømme, såvel som at hjælpe med at finde frem til hvad der motiverer og inspirerer.

Resultatet ? En velinformeret og motiveret coachee der kender sig selv og som bedre kan gøre fremskridt.

 

Færdighed 3 - Udvider coacheens horisont

3telescope-iconSom coach prøver man på at udvide coacheens horisont og få hende/ham til at tænke større, længere, og i ny baner. Finde ny måder at gøre tingene på, og ny løsninger på problemer.
Vi beder coacheen om at hæve overliggeren for deres personlige standarder, for at provokere en udvikling.

 

 

Færdighed 4 - Nyder at være sammen med coacheen

4Coffee-Cup-iconHvordan kan "nyde at være sammen med coacheen" være en færdighed? Simpelt nok : Når du nyder at være sammen med din coachee (inklusiv gode og dårlige sider) så opstår der helt naturligt en høj grad af tillid mellem Jer.
Hvad er fordelene så ved det ? Coacheen bliver mere åben, og bliver villig til at tage flere chancer og udvikle sig hurtigere. Når coachen er på dette niveau med coacheen, så glider samarbejdet let og der sker masser af udvikling.

 

Færdighed 5 - Flytter grænsen for coacheens "bedste indsats"

4graenserEn af grundene til at bruge en coach er at opnå mere på kortere tid, end man vil kunne gøre alene. En coach er både katalysator, og accelerator.

Coachen tilfører værdi ved at støtte coacheen til at gøre mere end hun/han hidtil har gjort, eller mere end hun/han troede de nogensinde ville kunne gøre.

 

 

Færdighed 6 - Nysgerrighed - vil gerne vide meget mere om coacheen

6navigererDet er vigtigt at man som coach er naturligt nysgerrig. Coach er jo i "opdagelses" branchen, og hvordan kan du hjælpe coacheen med at finde ny veje og ny og bedre måder at gøre tingene på hvis du ikke selv er nysgerrig?

En anden virkelig fordel ved denne nysgerrighed er at den giver ny viden både til coacheen og til coachen selv.

 

Færdighed 7 - Ved at enhver situation på en eller anden måde er perfekt

7perfektEn måde at se på livet på er, at tro på at alt sker af en eller anden god grund, selvom det måske umiddelbart ikke ser sådan ud lige nu.

Pointen her er at finde grunden til den situation coacheen er i lige nu, og forstå den til bunds, i stedet for automatisk at tilbyde tips, teknikker, og løsninger.
Det kan ellers let blive til symptom behandling.

 

Færdighed 8 - Finder frem til hvad der er mest vigtigt lige nu

8vigtigstHvad der er vigtigt for coacheen lige nu ændrer sig fra minut til minut, specielt når man er i en personlig vækstfase som coacheen jo ofte er. En coach skal være dygtig til nok at identificere og fleksibel nok til at stille ind på dette bevægelige mål for at være effektiv i dette ny terræn.

En coach skal flytte sig med sin coachee hele tiden.

 

Færdighed 9 - Kommunikerer rent og klart

9communicateDette skulle være åbenbart ikke? Jo renere kommunikationen er, jo mindre kommer i vejen for effektiv coaching. Det lyder jo let nok, men om vi vil det eller ej, så har de fleste af os en masse "støj" i vor kommunikation. Støj der bremser coaching processen lidt ned. På SuccessCoach uddannelsen lærer du at komme af med mest mulig af denne "støj".
Eksempler på denne "støj" kunne være:
forudindtagethed, fordomme, udækkede behov, "sådan plejer det at være", særheder, skjulte dagsordner, arrogance, frygt, og så videre.

 

Færdighed 10 - Deler sine observationer med coacheen - Fortæller åbent hvordan man ser situationen

10girliconCoacheen stoler på vore observationer, intuition, og endda vore anelser som en hjælp til at komme videre. Så jo oftere en coach kan delagtiggøre coacheen i hvad han ser, føler, og hører, jo mere værdi kan coachingen have for coacheen.

Det er ofte meget små anelser hos coachen der kan hjælpe som en kraftfuld ledetråd, og katalysator på coacheens fremskridt.
Coachen skal jo kunne se det coacheen ikke selv kan få øje på.

 

Færdighed 11 - Udfordrer coacheen

11devil-iconJo oftere, og dybere en coach udfordrer coacheen på alle niveauer (inklusive deres handlinger fremskridt, drømme, engagement, karaktertræk, og kvaliteter) jo mere opmuntret føler coacheen sig, og jo mere sandsynligt er det at hun/han gør fremskridt.

Det er ikke nok at en coach kun opmuntrer coacheen – Der skal en meget højere grad af støtte til for at en coachee kommer helt op må "mester niveau".

 

Færdighed 12 - Indtager nye territorier

12ny-territorierEn coach udvider coacheens horisont og tanker ved at indflette ny koncepter, principper, og definitioner i hver coach samtale.

Coachen opfordrer coacheen til at eksperimentere med ny modeller, ny måder at gøre tingene på, og endda også til at identificere helt nye mål.

 

 

Færdighed 13 - Opbygger støttende omgivelser for coacheen

13stoettende-miljoerSucces, for ikke at nævne personlig udvikling, bliver først rigtig effektiv når der er omgivelser og fejlsikre strukturer der støtter. Man kan ikke kun stole på rygrad, og viljestyrke til at få tingene gjort, eller til at udvikle en selv.

 

 

Færdighed 14 - Respekterer coacheen som den person hun/han er

14respektVi har alle vore begrænsninger, og selv om coaching handler om at maksimere potentialer, og muligheder, så er vi alle mennesker, på godt og ondt.

Succes i livet uden stress er det vi alle leder efter, og ved at anerkende begrænsninger og hinandens forskellige måder at gøre tingene på, bliver coacheen både individuelt, og generelt respekteret.

 

Output - Produkter af coachingen

outputProdukter er det coacheen får ud af coaching samtalerne med dig. Produktet af Jeres samtale er det der giver coacheen værdi af Jeres samarbejde. Det kan være en plan, målsætning, en løsning, eller noget andet.

Det kan også være at det er det der er med til at sætte den udvikling i gang der på den måde skaber værdien for coacheen.

 

 

Kommunikations stil

kommunikationsstileKommunikation er en af de væsentligste dele af coaching. Hvordan du kommunikerer og relaterer til din coachee kan accelerere eller bremse coaching processen. Vi har identificeret en række kommunikations stile som kan øge din opmærksomhed på dette, og som derved kan hjælpe dig med at blive en mere effektiv coach.

 

 

 

Grundliggende livsopfattelse - Livsrammer

livsrammerVi ser alle livet fra en bestemt vinkel. Nogen ser et glas der er halvfuldt – Andre ser et glas der er halvtomt. Hvordan du ser verden påvirker helt naturligt din måde at tænke på, og din måde at leve på. Det påvirker din måde at omgås andre mennesker på og hvordan du klarer dig i livet. Det er meget vigtigt for dig som coach at afdække og forstå hvilken livsopfattelse din coachee har. Hvilke rammer og begrænsninger din coachee lever under.

Husk at 90% af de begrænsninger vi som mennesker har kun eksisterer i vor eget hoved.

 

 

Hvad kendetegner en god coach?

Til sidst i coach kurset ser vi på kendetegnene ved et god coach.

 

 

Hvorfor er coachkurset gratis?

Nu tænker du jo nok at der er en skummel bagtanke med at give dig dette coachkursus helt gratis - og det er der jo på en måde også. Når du har gennemgået dette spændende Coach kursus, så håber vi selvfølgelig at du har så meget blod på tanden at du har lyst til at lære endnu mere om Coaching.

Det er klart at dette online coachkursus kun giver dig et lille indblik i coachingen - men måske er det også nok for dig. Men vil du bruge det endnu mere så tag et kig på vores coach uddannelser:

coach-free-3d

Men som sagt det er slet ikke en betingelse for at deltage på det gratis coach kursus. Brug kurset, og få en masse ud af det. Hvis du så synes at det du lærer er værdifuldt og noget du gerne vil lære endnu mere af - så hop på en af de betalte coach uddannelser hos os, og få en professionel og omfattende coachuddannelse. Disse uddannelser foregår også online - eventuelt suppleret med workshops.

Hvis du "bare" vil have det gratis Coach kursus - så er du også mere end velkommen. Du vælger helt selv......

 

Tilmeld dig gratis nu

Du kan tilmelde dig det gratis Coach kursus og nyhedsbrevet her.

Opret dig som bruger

Når du kommer til siden med det gratis coach kursus- så klik på TILMELD NU, og indtaste dit navn og email. Og vælg brugernavn og adgangskode. Og derefter har du adgang til kurset. 

 

 

 

Vi beskytter dit privatliv

Selv om du indtaster din email adresse, så passer vi på den. Vores mailingliste system overholder alle internationale regler om spam. Vi hader selv spam og vi vil aldrig videregive din email adresse til andre. Nyhedsbrevet kommer cirka en gang om måneden, og indeholder spændende artikler om coaching, personlig udvikling, selvtillid, målsætning og meget mere. Der er også en gang imellem omtale af nogen af vores produkter.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at bruge linket du finder for neden i de nyhedsbrev mails vi sender dig.

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

 

  info (@) coachacademy.dk
 207 Regent Street - London W1B 3HH

 

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

  • MCbanner 260 65
  • MBCbanner-260-65
  • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.