Hvorfor koster det ikke mere?

 

Hvorfor er Coach Academy´s kurser og uddannelser så billige i forhold til andre udbyderes?

Det er et spørgsmål vi får stillet rigtig ofte. Vi ved godt at vore kurser og uddannelser er meget billigere end alle andre på markedet – men hvorfor?

Mange bliver helt mistænksomme og tror der er noget lusk med i det. De skriver til os for at tjekke om der nu også er mennesker i den "anden ende". Det er du meget velkommen til også at gøre – For vi er der naturligvis og klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål.

De mest almindelige spørgsmål vi får er:

  • Hvordan kan man overhovedet levere en uddannelse til den pris?
  • Er kvaliteten i orden på uddannelserne?
  • Kommer der så en masse ekstra omkostninger på senere for at fuldføre?

Helt relevante spørgsmål når du skal købe noget på internettet.

 

Hvorfor er Coach Academy´s uddannelser på billige?

Det kan – helt enkelt – lade sig gøre fordi al undervisningen og support leveres over internettet. Der er ikke omkostninger til kursuslokaler, buffet, overnatninger og så videre. Der er heller ikke omkostninger til trykte brochurer og kursusmaterialer. Support og prøver foregår også over internettet. Du kan helt selv vælge om du ønsker at printe dit materiale ud og sætte det i en evt. mappe eller om du vil beholde dit kursus og uddannelses materiale i en mappe på din pc.

Disse ting gør at vi ikke har så store omkostninger som andre udbydere af "traditionelle" coach uddannelser og at vi derfor kan levere væsentligt billigere end dem – uden at det går ud over kvaliteten på nogen måde. Hvorfor skulle vores elever betale for nogle ikke eksisterende omkostninger tænker vi – Det ville være unfair.

 

Kvaliteten

Ja – kvaliteten på de ting vi laver er i top. Se også udtalelserne på siden her.

Vi har leveret over 2500 uddannelser siden 2003 til alle dele af Danmark, lige fra enkeltpersoner til store offentlige og private organisationer. Du kan se en lille liste her ude til højre – og de fleste har købt mere end én gang. De kundeundersøgelser vi har lavet viser også en meget høj grad af tilfredshed.

Indholdet du får på vores coach uddannelser er mere omfattende end du ser på de fleste andre coach skoler. Og du lærer coachingen fra flere vinkler, så du virkelig får en grundig indføring i dette spændende område, så du kan levere en professionel coaching. Uanset om du vil arbejde som selvstændig coach eller om du vil bruge dine færdigheder i dit job.

Skulle det alligevel vise sig at du ikke er tilfreds med din uddannelse – så er der en 60 dages pengene tilbage garanti. Den er der så ingen der benytter sig af – og det tager vi som endnu et kvalitetstegn.

 

Kommer der ekstra omkostninger på?

Prisen du ser på uddannelserne er totalprisen – incl. (og excl.) moms. Der kommer INGEN ekstra omkostninger på. Hverken for at have adgang til materialet, for din prøve eller for dit certifikat.

Den pris du ser er for HELE uddannelsen og alt materialet. Du skal ikke ud og købe ekstra bøger og andet materiale. Alt er med – klar til at læse på skærmen, eller til at printe ud hvis du vil.

Du har adgang til materialet så længe du vil – også efter du har taget din prøve.

Så nej – der er ingen skjulte ekstra gebyrer på noget tidspunkt af uddannelsen. Tværtimod så er prisen inklusiv alle opdateringer der måtte komme på den uddannelse, du har købt. Det vil sige at hvis vi lægger ny lektioner ind året efter du har købt – og måske afsluttet din coach uddannelse – så har du stadig adgang – uden det koster dig ekstra.

Hvor mange andre kursus udbydere kan tilbyde dig det?

 

Har du spørgsmål omkring Coach Academy, vore uddannelser og kurser eller andet så skriv til os - Du kan gøre det her

 

 

Lektionsoversigt - Coach uddannelsen

coachacademy-banner1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her får du et overblik over hvad Master Coach uddannelsen indeholder.

 

Modul 1. Introduktion til Master Coach uddannelsen

I denne første del gennemgår vi, hvordan du bedst kommer i gang med din coach uddannelse, og hvordan du får allermest ud af din uddannelse.

Der er gode råd, og ideer til hvordan du organiserer din læring.

Det er også her du opretter dig på Coach Academy forum, så du har kontakt med alle nuværende og tidligere kursister på Master Coach uddannelsen.

Udtalelser fra kursister

 

Udtalelser om Master Coach uddannelsen og Master Business Coach uddannelsen

 

Hej Jeppe
 
Tak for denne rigtig gode master coachuddannelse. Jeg har fået meget ud af det, faktisk mere end min paedagoguddannelse.

 
hilsen Maysun:)

 

 

Kære Jeppe
 
Tusind tak for de fine ord! Jeg er bare vildt glad for mine nye titel som coach :)
 
Jeg synes du har lavet et materiale til kurset med en enorm spændvidde, virkelig flot arbejde.
Jeg er så imponeret!
 
Det har været en fornøjelse, inspirerende og meget interessant at læse og studere.
 

 
Stort TAK,
og kh.

Maria Araghouna

 

 

 

Hej Jeppe,

Tak for feedback. Her er så lidt tilbage.

Jeg synes det er et fint program og jeg har fået nye positive input og inspiration. Kravene til eksamen er på et godt niveau.

Jeg er Terapeut og har blandt andet en NLP Master - har haft klienter i 7 år.

Dette netprogram er en god chance for at ''pudse'' viden af, og det er aldrig for sent at lære noget mere.

Jeg vil nu bruge en endnu mere coachende stil til mine klienter, og jeg vil helt sikkert følge flere af jeres kurser.

 

Tak og venlig hilsen Mona Lindell

 

 

Hej Jeppe...!!!
TAK for Certifikatet...!!!
Jeg er meget glad for mit resultatet....og dine ord...!!!

Men...jeg savner faktisk....mine søndage...hvor jeg har været opslugt af...at læse alle de spændende lektioner...i Personlig Coaching....Coaching i Organisationer og Master Coach Systemet...!!!
Normalt når man læser "faglitteratur"... bliver man "fyldt op"....jeg har oplevet det...at læse dine Coaching lektioner som energi-givende...samtidig med..at jeg er blevet "klogere"...og jeg er blevet i rigtig godt humør...ikke mindst...da der er masser af humor i dine tekster Jeppe...!!!

Og jeg oplever...at der er sket en udvikling af mig som person undervejs...og selv om jeg aldrig "har prøvet at falde i ét med tapetet"....så melder jeg hurtigere ud nu med respons og "kraftfulde" spørgsmål på andre menneskers ord...jeg "køber" slet "det er synd for mig og det er de andres skyld" og det er både privat og på arbejde...!!!

Nu skal jeg jo bruge det alt sammen...er i fuld gang...og vil sikkert af og til...slå op i de forskellige lektioner og lige repetere lidt...og jeg vil også bruge dine skemaer...de er nemlig gode redskaber...!!!

Mange hilsner fra

Anne Merete/Aabenraa
Master Coach

 

 


 

Hej Jeppe

Først vil jeg sige dig tak for et rigtigt godt kursus, jeg har fået rigtig meget med mig, - forhåbentlig vil jeg stadig få dine Talegaver og andre input, jeg glæder mig altid til mandag, når jeg åbner min mail.

Inden jeg startede på dit kursus, bestod jeg et 6-ugers akademimodul, "Coaching i Organisationer" på Tietgenskolen i Odense. Denne kombination af teori om Realisme/Socialkonstruktionisme og din mere menneskelige indgang, har været super, det sætter det hele i et dybere perspektiv - og kan anbefales.

Jeg håber så også, at jeg består eksamen til Mastercoach uddannelsen.


De bedste hilsner

Lene PedersenHej Jeppe

Tak for den fine udtalelse og de flotte ord. Det styrker mig i min beslutning om en fremtid indenfor coaching.
Jeg er jævnligt inde på Coach Academy´s hjemmeside for at tjecke nye tiltag, hvad der sker lige nu, og om du har et par af dine gode råd :0)
Det vil jeg fortsætte med, - "fordi jeg nu er MC skal jeg ikke gå helt i stå og hvile mig på de fine laurbær"....

De bedste hilsner

Lene Pedersen

 

 


 

Hej Jeppe.

Tak for en super spændene oplevelse.
Allerede forberedelsen til denne eksamen har givet mig så meget viden om mig selv.

Nu går jeg hele kurset igennem igen (3. gang) og forbedrer mig endnu mere. ;-)
Er sikker på min fremtid indeholder coaching. Nu skal jeg bare have fundet mit område.. Tror fitness bliver vejen, da jeg allerede er personlig træner.

Jeg vil bruge alt på hjemmesiden i lang tid frem..

Der er så mange gode informationer, jeg skal have gennem hovedet igen for at det sidder endnu bedre.

Nu krydses der fingre for om jeg er bestået.. :)

Endnu engang tak.


Venlig hilsen.

Lars Bilde

 


 

Hej Jeppe

Så er jeg færdig med eksamensspørgsmål .

Jeg har været lidt i tvivl om spørgsmålene, da de godt kan i min hjerne kan forståes på den ene og den anden måde. F.eks ......giv eksempler på subjektiv feedback.....

Så svare jeg meget konkret .... på teorien.Jeg håber at det er det du vil have svar på.

Jeg er meget glad for materialet, som jeg kan læse, bruge om og om igen... en eller anden dag sidder det nok fast;0)))

Jeg ved at jeg har et stykke vej endnu før jeg selv springer ud som rigtig Coach, men processen er spændende, og jeg kan se at det bærer frugt og at jeg bliver dygtigere hver dag.

Jeg har en veninde der går Sofia Manning kursus, og jeg syntes at vores materiale er lidt mere anvendeligt og bredt. Mannings kursus er meget statisk og det har vi nogle fine diskussioner om :0)

Med venlig hilsen

Charlotte 

 


 

 

Hej

Tak for et godt kursus! Det har virkelig været en lærerig proces! Vi snakkes ved!

 

Med venlig hilsen / Regards

Asbjørn Ellegaard

PGA Professionel

 

 


 

Jeg synes at al materialet er skrevet i et sprog der gør stoffet spændende og let læselig. Selvom teksten er nem at læse, formår du at komme i dybden, og fremkalde følelser og tanker man selv har gjort sig.
Selvom jeg var lidt skeptisk da jeg startede med uddannelse på denne måde (web-baseret ), kunne jeg hurtig se at der var rigtig meget "kød" på materialet...
Alt i alt, synes jeg at kurset /uddannelsen er "strikket" utrolig godt sammen !
Tak for en spændende rejse!


Allan Nielsen, Danisco A/S


 


Hej Jeppe!

Tusind tak for dit gode svar!
Jeg vil meget gerne fortsat følge med på Master Coach-siderne.

Det er super spændende, aktuelt og dejligt velskrevet materiale.
Jeg kan meget anbefale dig og dit kursus til kollegaer og venner.
Det er super, at kunne uddanne sig via nettet.

Mvh Lis Linow

 

 


 

Hej Jeppe Dam,

Som meget glad og tilfreds, certificeret Master Coach, vil jeg gerne viderebringe et par ord om et virkelig godt tilrettelagt uddannelsesforløb.

For mig har det været en rigtig god proces at arbejde løbende med materialet, gå tilbage eller blive, og fordybe mig når og hvor jeg havde behovet, for så igen at vende tilbage til det tilrettelagte flow.

Materialet er yderst tilfredsstillende, uddybende og inspirerende, og i et omfang der både har styrket min egen vurdering såvel som den feedback jeg får, om at være rigtig godt klædt på, både når jeg varetager individuel coaching såvel som i undervisningsforløb.

Derudover er både nyhedsbreve og ekstra øvelser som er stillet til rådighed undervejs, inspirerende og meget brugbare.

Jeg har gennem årene anbefalet Master Coach uddannelsen til mange – og vil fortsæt gøre det, når lejligheden byder sig!

 

Anita Olsen

Absolut Kommunikation – en del af seminarer.dk

 

 


 

KÆRE JEPPE
Hold da op hvor har jeg LÆST OG LÆST jeg har rimelig vant til at læse fag stof, men ikke i de mængder som coach uddannelsen indeholder. Det er også fordi det er helt nyt for mig at stifte bekendtskab med dette vanvittige spændende emne.

Jeg har i den grad fået blod på tanden til at bruge det igen og igen gå tilbage læse og dygtiggøre mig.

Når jeg først er gået i gang med en lektion kunne jeg IKKE lægge det fra mig, så jeg har altså basket derud af ... NU håber jeg at du kan "bruge" mine besvarelser JEG "glæder" mig til at få din tilbage melding .. OG går alt godt skal jeg igen med INDRE LEDER KURSET ....

 

Venligst

René Christian Adrup

 


 

Hej Jeppe.

Tak for din mail og de flotte ord. Jeg er rigtig glad og stolt af at have bestået og glæder mig til at komme rigtig i gang med coaching.

Dette kursus er absolut noget jeg vil anbefale andre at tage.

Glæder mig til resten af lederkurset.

 

Med venlig hilsen

Sigvør Gregersen

 

 


 

KÆRE Jeppe

Her bare en lille positiv feedback .. Det er vanvittig godt materiale du har sammensat. Jeg har jo både taget Coach og indre leder, men har valgt at sætte fokus på et kursus af gangen og knokler løs med Coach Det er næsten ikke til at slippe. Meget let læseligt og nemt at forså. Sætter tanker i gang og refleksion.

Jeg er meget glad for at jeg tog mig sammen og gjorde alvor af dine mails.

Glæder mig til at nå eksamens delen på et tidspunkt når jeg er kommet igennem det enorme værk..

 

Venligst

René Christian Adrup

 


 

 

Hejsa - så fik jeg endeligt kigget på de eksamensspørgsmål. Det har for mig, der ikke er vant til at sidde stille så længe, været en bedrift i sig selv, men det (ROSER) har været MEGET spændene! Næsten lige så spændene som at følge kurset! jeg glæder mig meget til at høre fra dig igen.

 

MVH Steen Petersen

 


 

Hej Jeppe Dam

Blot en hilsen og sige dig tak for alt det gode materiale, jeg i tidens løb har modtaget. Jeg føler mig mindst ligeså godt klædt på som coach via din form for uddannelse, som når jeg hører andre der har taget andre former. Det syntes jeg du skal vide, jeg anbefaler også din form til andre. Det kræver dog disciplin at følge denne form. Men endnu engang tak for din entusiasme
Med venlig hilsen Vibeke Arensbak

 

Hej Jeppe Dam

Efter nu at have tilmeldt mig dit kursus, vil jeg give dig en stor ros for kursusmaterialet - det er dejligt omfangsrigt og af det, jeg har haft tid til at snuse til, ser kvaliteten ud til at være i top. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, men skal lige have mine elever til studentereksamen først - jeg har tænkt mig at bruge min lange lektorferie på at tage kurset (i det omfang, jeg får tid for mit firma og mit stutteri). Overraskende positivt bekendtskab (jeg er ellers en stor fan af Sofia Manning, men hun kan vist ikke være med her, hvad kvaliteten af materialet angår).
Venligst Lone Milling Nyholt Consult

 

 


 

 

Hej Jeppe,

Jeg er simpelthen SÅ glad for at være bestået.

Jeg syntes det har været et rigtigt godt kursus, som helt igennem har været nemt at gå til.

Det har været en stor fordel for mig at jeg hele tiden har haft mulighed for at gennemgå en lektion.

Det er helt sikkert et kursus jeg vil anbefale til andre ledere (på alle niveauer) at de gennemgår denne uddannelse. Det er jeg sikker på at de ville have stor glæde af.

 

Mvh

Thomas Lindersgaard

 


 

Hej Jeppe,

Jeg sender dig hermed min eksamen til dig.

Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med.

Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest.

 

Med venlig hilsen

Jesper Pedersen

 


 

Tusind tak

Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stressbox.

Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske.

Jeg arbejder i X, hvor vi har påbegyndt udarbejdelsen af vores plan i år. I den forbindelse har vi diskuteret vores værdier og principper. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært.

Så endnu engang tak for et godt kursus.

 

Med venlig hilsen

Marcus Kristensen

 


 

Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner.

Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit.

Man kan se ud af stoffet at en af de helt store drivers har været en ubændig nysgerrighed, og en stor lyst til at dele den herved opnåede viden med andre.

Det er den helt store gevinst ved at læse hos Jeppe online. Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter.

Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre.

Kurset er meget velegnet også til selvudvikling, som sådanne uddannelser bør være. Jeg har gennem årerne læst meget om positiv tænkning, mind mapping og hvad vi har i den genre. Jeg kunne have nøjes med at læse dette kursus - plus de andre små kurser der er på siden.

Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling.

Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris.

Den nye stressbog håber jeg virkelig, folk ikke overser - den virker bare.

 

Zenia

 


 

Det er genialt at kunne studere online for en rimelig pris når man har tid og mulighed. Jeg har selv læst kurset mens jeg var på barsel.

PV

 


 

Hej Jeppe,

Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus.

Venlig hilsen

Anne Vestergaard

 


 

Prøv det - prøv det

Det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher.

 

Med venlig hilsen John

 


 

Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/fasciliteter, som nu fx med bogen stressbox. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg.

Med venlig hilsen Rolf

 


 

Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst.

Med venlig hilsen AK

 


 

Jeg har et rådgivnings og Coaching firma - RG-Consult - som beskæftiger sig med rådgivning bredt, personlig udvikling, karriere coaching, stresshåndtering og konfliktløsning, ledelses- og virksomhedscoaching m.m.

Da jeg tilbage i primo 2004 startede Mastercoach kurset, var jeg meget skeptisk om metoden/ fremgangsmåden var den rigtige for mig, og om jeg fik "nok" ud af et kursus, som har denne form.

I dag ved jeg at dette kursus er "guld værd" fordi man som kursist lærer at bruge det lærte! - modsat mange andre kurser, hvor man fylder en mappe med kursusmateriale, som man desværre ikke ser igen efter kurset.

Mastercoach kurset er desuden et, for mig, dynamisk værktøj som jeg i dagligdagen bruger bl.a. til forberedelse inden jeg har kundemøder, rådgivning etc.

Min mand arbejder ved Mærsk og har på første hånd kunnet erfare hvordan kurset former min rådgivning, og da han sidder i en chef stilling har han derfor ligeledes tilmeldt sig Mastercoach kurset ultimo 2004 - og er meget positiv!

 

Venlig hilsen

Rebekka Gadeberg
RG-Consult
Phone +45 7357 1441
Web: www.rg-consult.dk

 


 

Hej Jeppe!

Det er et fantastisk kursus! Jeg er ved at gennemgå Successcoach-kurset og EFT-kurset. Det er ren selvudvikling både for mig men i høj grad også for mine kollegaer der "står for skud". Feedbacken er konstruktiv og i særdeles grad positiv. Så ros til det hele!...Og mig selv :-).

Jeg vil lære mere! Har denne dato også tilmeldt mig kursus vedr. økonomisk succes.

 

Mange positive hilsner fra

Anette Hallev

 


 

Vi læser begge – i forskellige tempi – og er jo så heldige, at vi dagligt kan tale om det, vi har læst.

Og jeg synes, det er interessant og givende læsning. Sååå – send du bare videre.

 

Bedste hils, Thomas Grønlund

Columbus Gruppen

 


 

Hermed mine besvarelser på eksamensopgaverne. Det har været meget interessant, og lærerigt at følge kurset, og jeg kan se på din hjemmeside at du bliver ved med at producere - Flot!!

 

Camilla

Columbus Gruppen

 


 

Kære Jeppe Dam

Til inspiration og "for go' ordens skyld" ve' jeg gerne udtrykke min store tilfredshed med kurset: Det svarer i både form, indhold og niveau, forsat til vore forventninger.

Med venlig hilsen

Erik Seifon, Dansk Røde Kors

 


 

I en turbulent tid, hvor vores viden konstant ændres i takt med teknologien, ser jeg E-learning som det bedste alternativ til de traditionelle kurser, hvor jeg ofte har oplevet, at jeg efter en uges ophold med internat, kommer tilbage til kontoret, bare for at konstatere, at bunken med arbejde i hvert fald ikke er blevet mindre (tværtimod).

De indlysende fordele ved at tage kurset via internettet, må helt klart være, at jeg selv kan tilrettelægge, hvornår jeg vil afsætte tid til den ugentlige lektion, (hermed formindskes stressfaktorerne), og hvis jeg er forhindret en uge, ja så tar jeg bare 2 lektioner næste uge.

Dette er ikke noget problem, da lektionerne er delt op i nogle fornuftige lektioner, der gør det overkommeligt at overskue hvert enkelt.

I dette coachkursus er der også rig mulighed for at prøve sig selv af, ikke noget med kunstige situationer i arbejdsgrupper, men real life, hvor jeg i dagligdagen kan afprøve, og se effekten af det jeg har tillært mig efterhånden som kurset skrider frem.

Oven i dette er der yderligere gevinster:

  • Du kan passe dit normale job samtidig

  • Prisen er fornuftig

  • Familien lider ikke afsavn

Og der er sikkert mange flere end disse, så jeg kan kun sige

Vi lever i den teknologiske tidsalder, don’t worry, se at komme i gang .

m.v.h.

Cai Jørgensen

 

Master Coach uddannelse

coachacademy banner1

 

Bliv certificeret Coach hos Coach Academy - tag en Master Coach uddannelse via e-learning

Vil du lære professionel coaching på en let, men meget effektiv måde. Så tag din coachinguddannelse via e-learning - lær hjemmefra eller på kontoret - lige netop når DU har tid.

Lær at hjælpe dine klienter, kunder, kolleger eller medarbejdere med at opnå meget mere end de selv kunne forestille sig. Lær at bruge coach værktøjerne professionelt - på den aller letteste og stressfri måde - nemlig via e-learning.

På Master Coach uddannelsen lærer du coaching på en inspirerende og let måde - uden stress. Du får en meget omfattende professionel coachuddannelse - og en masse værdifulde færdigheder - UDEN du skal rejse efter det - og uden en bestemt tidsplan du skal have ind i dit tidsskema.

Du får alle de færdigheder og teknikker du har behov for - så du kan coache på en kompetent og professionel måde. Uanset i hvilken sammenhæng du skal bruge det.

Hos Coach Academy lærer du coaching - hurtigt, let og effektivt - lige netop når du har energien og tiden til det. Og alligevel får du en professionel uddannelse i topkvalitet. 

Du kan afslutte din coach uddannelse med prøve og få certifikat og uddannelsesbevis på dine coach færdigheder.

E-learning - frihed og fleksibilitet

E-learning er fremtidens lærestil - stressfri og fleksibel

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

 

  info (@) coachacademy.dk
  Limfjordsgade 50C, Gjøl, 9440 Aabybro

 

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

  • MCbanner 260 65
  • MBCbanner-260-65
  • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.