Salgsbetingelser

Priserne

Alle priserne på websiden er angivet inkl. 25% moms.

Der kommer ikke yderligere omkostninger eller gebyrer til, hverken for levering, eksamen eller fortsat brug af kurset med mindre det er tydeligt angivet.

Disse betingelser accepteres når du logger ind og tager uddannelsen i brug første gang.

Adgang til online kurserne og coach uddannelserne

Kursusgebyret giver dig adgang kurserne og uddannelserne i normalt to år. Altså rigelig tid til at gennemføre uddannelsen eller kurset.
Hvis du skulle få behov for længere tid, så er det muligt at forlænge adgangen uden ekstra omkostninger.
Vi forbeholder os ret til at ændre i planerne for de enkelte fag, men mængden af materiale vil ikke blive mindre.

Adgangen til din coaching uddannelse er personlig

Adgangs koderne til kursernes websider er strengt personlig, og må ikke deles med andre.
Er I flere der køber kursus eller uddannelse samlet – giver vi mængde rabat.
Misbrug af adgangskoden: Hvis der bliver logget til med samme adgangskode flere steder fra, vil vores system automatisk blokere adgangen.

Betaling af din coach uddannelse

Du kan vælge mellem forudbetaling/faktura eller via kreditkort.  Vi modtager alle internationale kreditkort og det sker gennem to af verdens største udbydere af betalingsservice PayPal og 2checkout. Begge steder er med Dansk sprog eller mulighed for at vælge det. Hvis du foretrækker det kan du også vælge en anden valuta end Danske Kroner.

Betaling via netbank

Vælger du at betale via netbank så skal du notere vores bsankkonto og overføre beløbet til os inden 8 dage.
Når vi har registreret din betaling bliver dit kursus eller uddannelse åbnet med det samme og du får en mail om det.
Hvis du forudbetaler og gerne vil i gang hurtigt kan du sende os en kopi af kvitteringen pr. e-mail, når du har betalt. Så sætter vi kurset i gang med det samme.

Kreditkort

Du kan også betale via PayPa - med alle gængse kreditkort (VISA, Mastercard osv.) Vælger du denne løsning får du adgang til dit kursus eller uddannelse med det samme.

Afbetaling af din coach uddannelse

Du kan også vælge at betale din coaching uddannelse over flere månedlige rater. Det kræver du betaler med kreditkort. Ved bestilling på rater gælder de 14 dages fortrydelsesret selvfølgelig også.
Når du bestiller skal du bruge dit kreditkort, og så snart betalingen er godkendt får du adgang.
Første afdrag bliver samtidig trukket på dit kreditkort. Derefter bliver de følgende rater automatisk trukket på dit kreditkort med en måneds mellemrum, indtil dit kursus/uddannelse er betalt.

Det hele kører automatisk, og du skal ikke huske på at betale, eller stoppe betalingerne når alt er betalt. Alt sker automatisk. Du får selvfølgelig en kvittering hver gang der bliver sendt en betaling.
Hvis et afdrag af en eller anden grund ikke kan trækkes på det angivne kreditkort, vil du få en besked om det, så du kan få ændret kreditkort. Udebliver betalingen helt, bliver adgangen til kurset/uddannelsen lukket indtil betalingen er indgået.
Ved ratebetaling forpligter du dig til at indbetale alle rater til tiden indtil alle er indbetalt. Udebliver en ratebetaling via kreditkort, så skal det manglende beløb indbetales via netbank. Skal der udsendes påmindelser, vil der blive pålagt kr. 50,00 for første påmindelse, og kr. 100,00 for efterfølgende.

Levering af uddannelserne og kursene

Alle online kurserne og uddannelserne leveres over internettet. Du får en adgangskode til kursus siden, og på nogle kurser får du også leveret materiale pr. e-mail.
Du får adgangskoderne så snart betalingen er registreret/godkendt.

100% Tilfredsheds Garanti

Du får 14 dages fuld fortrydelsesret på alle kurser, uddannelser, og e-bøger. Disse online kurser og uddannelser er jo ikke noget man kan have i hænderne og prøve på, som noget man for eksempel køber i en butik.
Er det man køber nu bare en gang tom luft, eller er der virkelig så meget indhold som salgsteksten nu lover?

Så hvis du køber et kursus hos os og ikke er tilfreds, så kan du indenfor de første 14 dage få alle dine penge retur.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Vi videresælger ikke dit navn og andre oplysninger om dig til tredje person.
Vi overholder alle spam regulativer og sender kun mails til de modtagere der udtrykkeligt har bedt os om det.
Du vil til enhver tid kunne blive slettet fra vore mailinglister. På hver e-mail du får fra os er der, helt for neden, et link hvor du selv kan gå ind og se hvilke mailinglister du er tilmeldt hos os, samt framelde dig en eller dem alle. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en mail – så fjerner vi dig fra listerne.
Hvis du skifter mailadresse, og stadig vil være sikker på at modtage f.eks. nyhedsbrevene, så kan du også ændre den inde på dette link.

Har du flere spørgsmål vedrørende dette, eller andet så er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive til os HER

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

info (@) coachacademy.dk
 207 Regent Street - London W1B 3HH

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

• MCbanner 260 65
  • MBCbanner-260-65
  • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.