Hvordan bestiller jeg?

Her er der lidt ekstra informationer omkring bestilling.creditcards

Du kan betale enten med PayPal eller 2checkout (som begge er internationale betalingsløsninger) hvor du kan bruge dit VisaDankort, VISA, MasterCard og flere andre kort. Du kan ikke betale med alm. Dankort.

Du kan også vælge at betale via f.eks. din Netbank. Vælg Forudbetaling / Netbank. Så kan du indbetale til Danske Bank. Indbetalingsoplysningerne får du efter bestilling, og på en email.

Ratebetaling

Hvis du vælger at betale dit kursus i rater så kan det kun lade sig gøre med kreditkort. Du kan bruge næsten alle former for kreditkort. Incl. Visa/Dankort. Dog ikke Dankort.

Når du betaler i rater, så bliver raten automatisk trukket på dit kreditkort hver måned indtil dit kursus er betalt. Du skal altså ikke selv huske at betale - alt sker automatisk.

Bestillingsprocedure

1. Vælg det eller de kurser du ønsker - Vælg kursus efter om det skal være normal betaling, eller i rater
  2. Vælg derefter betalingsmåde - Vil du betale med kreditkort kan du vælge imellem PayPal og 2checkout. Det er to af verdens største udbydere af kreditkort betalinger og de har en meget høj grad af sikkerhed. Du kan også vælge at betale via Netbank.
  3. Indtast adresseoplysninger og vælg brugernavn/password
  4. Derefter skal du indtaste dit fornavn og efternavn, samt din e-mail adresse.
  5. Vælg et brugernavn og derefter et password. Dette password skal du skrive en gang til.
  6. Du vælger selv det brugernavn og password du vil have. Du kan altid ændre dette senere hvis du vil.
  7. Derefter kan du indtaste din adresse. Det er ikke obligatorisk, men hvis du vil kunne downloade en faktura er det nødvendigt.
  8. Feltet med rabatkode skal normalt ikke udfyldes. Det er kun hvis vi kører specielle rabatkampagner.
  9. Klik derefter på den grå knap – Fortsæt.

Betaling via Bankkonto - Forudbetaling

Hvis du har valgt Bankbetaling (via Netbank), så kommer der en side med bankoplysninger til din indbetaling.

Du får også tilsendt en email med disse oplysninger. Derefter er det kun at indbetale beløbet til den konto vi angiver. Der kan gå fra en til et par dage inden vi kan se beløbet på vores bankkonto. Lidt afhængig hvornår du bestiller. Du får adgang til dine kurser så snart vi har registreret din indbetaling.

Betaling med kreditkort - PayPal

Har du valgt at betale med kreditkort, og du har valgt PayPal så bliver du viderestillet til deres side.

1. Som nævnt så kan du vælge sprog oppe i øverste venstre hjørne. Men normalt vil siden du ser være på Dansk.
  2. Hvis du ikke har en PayPal konto, skal du klikke på det blå link der hedder Don´t have a PayPal Account/Har ikke en Paypal konto. (Det er lige midt på siden over kreditkort logoerne).
  3. Du kan IKKE bruge dine Coach Academy login oplysninger på denne side. Log på PayPal skal kun bruges hvis du allerede HAR en PayPal konto.
  4. Indtast derefter dine kreditkort oplysninger. Og klik på den orange knap: Review order and continue.
  5. Når du har tjekket dine kreditkort oplysninger igen, så klik på den orange knap PAY NOW
  6. Husk kun at klikke en gang, selv om der kan gå lidt tid.
  7. Når din betaling er gået igennem, Klik på Return to Coach Academy hvorefter du kommer til din kvitterings side.
  8. Klik derefter på LOGIN for at komme til din personlige medlemsside. Der kan du se alle dine kundeoplysninger og de kurser du er tilmeldt. Der kan gå nogle minutter inden betalingen er gået igennem, og kurserne er åbnet.
  9. Bonus kurser kan der gå lidt længere med, så de i visse tilfælde skal igangsættes manuelt. Du får samtidig tilsendt en email med dine login oplysninger, samt en kvittering for dit køb.
Bemærk du kan vælge dit foretrukne sprog oppe i øverste højre hjørne.

paypal_login_600

Betal med kreditkort - 2checkout.

Vælger du at betale via 2checkout så kan du også vælge sprog oppe i øverste højre hjørne.

Derefter skulle bestillingsprocessen være lige til at gå til.

Læg mærke til at du øverst til højre kan vælge valuta (står som standard til Danske kroner) og Sprog. Der er standard Engelsk. Klik på Dansk i den nederste linje.

2checkout_info

På medlemssiden

Til venstre på siden kan du se link til dine tilmeldinger. Når du klikker på dem, så kommer du direkte til dit kursus.

Til højre kan du finde nyttige links, hvor du for eksempel kan ændre dine adresseoplysninger, og den e-mail adresse vi sender til.

Længere nede kan du se de betalinger, du har foretaget, og til højre kan du se et lille link. Der kan du downloade faktura for den pågældende betaling.

Så let er det!!

Så let og hurtigt er det at bestille et online kursus hos Coach Academy. Skriv til os hvis du har spørgsmål, eller kommentarer.

HTML clipboard

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

info (@) coachacademy.dk
 207 Regent Street - London W1B 3HH

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

• MCbanner 260 65
  • MBCbanner-260-65
  • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.