Master Business Coach uddannelse

MBC header 

 

Få endnu bedre resultater - brug coaching i din ledelse

Er du leder, konsulent, supervisor eller vil du gerne arbejde med business/executive coaching – så kig på Master business Coach uddannelsen.

Master Business Coach uddannelsen er en online coaching uddannelse hvor du – helt i dit eget tempo - lærer professionel Business og Executive coaching. Coach uddannelsen tilpasser sig dit skema – og ikke omvendt.

Moderne organisationer skal ændre sig i en stadig hurtigere takt for at kunne klare sig i den globale konkurrence. Og det stiller større og større krav til dig som leder og ledende medarbejder. For at følge med kræver det en konstant og løbende udvikling af medarbejdere og ledere. Og i den forbindelse er der reelt set INGEN vej uden om at bruge coaching i en eller anden form.

Men hvordan får du så disse kompetencer på den letteste og mest effektive måde?

Det kan være en udfordring for mange at skulle tag en ny og længerevarende business/executive coach uddannelse – men det giver Master Business Coach uddannelsen dig løsningen på.

Master Business Coach uddannelsen foregår via e-learning, hvilket betyder at du har frihed til at studere når du vil – hvor du vil – og hvor længe du vil. Og stadig får du en professionel business og executive coach uddannelse. På Master Business coach uddannelsen får du alle de kompetencer du har behov for til at kunne coache på en professionel måde.

Dette er uanset om du er leder der vil lære coachende ledelse, om du vil arbejde som intern/ekstern coach eller om du vil bruge det som konsulent eller HR medarbejder.

 

Hvem ”skal” tage denne coach uddannelse?

Denne coachuddannelse er henvendt til:

 • Dig der gerne vil lære professionel coaching, fordi det er en effektiv måde at relatere til medarbejdere og kolleger på ethvert niveau på arbejdspladsen, undervisningssteder, sport og i dit personlige liv.
 • Dig der er selvstændig eller iværksætter, og som i din travle hverdag ikke har tid til en lang uddannelse væk fra firmaet – men som alligevel gerne vil have alle de effektive business coaching værktøjer, for bedre at kunne motivere og øge dine medarbejdernes præstationer. Og som hellere vil indtage en coachende rolle end en lederrolle. Moderne medarbejdere vil jo coaches – og ikke ledes.
 • Større organisationer som vil indføre en coaching kultur – hvor ledere, afdelingsledere, supervisors og andre kan bruge uddannelsen til at udvikle deres rolle på arbejdspladsen.
 • Dig der er professionel coach eller konsulent og som gerne vil tilføje business og executive coaching til din kompetence ”værktøjskasse”.
 • Dig der er underviser, instruktør eller HR medarbejder – og som gerne vil have udviklet dine kompetencer indenfor coaching.

Master Business Coach uddannelsen er en online uddannelse til dig der gerne vil lære professionel business coaching og executive coaching - uden at skulle bruge lang tid væk fra din travle hverdag. Du tager din coachuddannelse når du har tid og lyst til det - og den kan let kombineres med dit daglige job.

Hvis du læser et par timer om ugen - og implementerer det du lærer i din hverdag - så kan du have dit Master Business Coach uddannelses certifikat i løbet af nogle måneder.

Coaching bliver stadig mere brugt i dansk erhvervsliv og mange organisationer implementerer coaching som en helt central del af virksomhedskulturen. Flere og flere erhvervsfolk tager en coachuddannelse.
Det er der nemlig rigtig mange gode grunde til - men en den væsentligste er at:

 

En coach uddannelse er en super investering....

Når man som medarbejder bliver coachet af en leder, en HR-medarbejder, eller måske en kollega, så føler man sig set og støttet i sin udvikling. Man får koblet virksomhedens – måske lidt diffuse mål – op mod sine egne mål. Man får klarhed over hvor godt man klarer sig og hvad der forventes af en. Man får fokus på det er der vigtigt og hvor man selv kan bidrage mest til at man når sine mål.
Det giver meget mere engagerede og produktive medarbejdere – og et meget mere tiltrækkende arbejdsmiljø. Stress og usikkerhed mindskes og alle vinder på at bruge coaching. Det gælder på alle niveauer i en virksomhed.

Medarbejderne er en virksomheds/organisations vigtigste ressource. Eller du kan også sige at medarbejderne ER organisationen.

• Hvor godt passer du på Jeres absolut vigtigste aktiv?
• Ved du hvordan du kan coache og lede dem mod Jeres fælles mål?
• Er du god til at lytte?
• Er du god til at give feedback?

Moderne mennesker vil ikke ledes, de vil coaches. Med en Master Business coach online uddannelse i din rygsæk lærer du at blive en coachende leder – uden at det giver dig stress og uden at du skal rive en masse dage ud af kalenderen for at tage på kursus eller efteruddannelse.

 

En coachuddannelse med fokus på coaching og ledelse

Master Business Coach uddannelsen giver dig alle de værktøjer du har behov for – let og effektivt. Coaching Uddannelsen har fokus på den jobrelaterede coaching. En coachingform, der hjælper den coachede til at løse sine problemstillinger, opgaver og med at nå sit fulde potentiale.

 

Elearning - en af de mest effektive måder at lære på

mbc1Master Business Coach uddannelsen hos coach Academy foregår 100% via e-learning. Al undervisning, levering af kursusmaterialer, og eksamen foregår over nettet. Det betyder at du er helt uafhængig af tidsplaner.

Du begynder med din coachuddannelse når du vil, du læser når du vil, og du afslutter din uddannelse når du vil. Mere effektivt, fleksibel og stressfri måde at lære på, finder du næppe. Og som du kan ser på alle udtalelserne, så går det bestemt ikke ud over kvaliteten på uddannelsen.

Den passer perfekt ind i en lidt for travl hverdag. Og udbyttet du får i den anden ende - gennem meget bedre evner til at kommunikere rigtigt og motivere - er kæmpe stort.

Master Business Coach uddannelsen får du alle de færdigheder du har behov for, til at bruge coaching i din daglige ledelse. Du kan coache dine medarbejdere og kolleger til endnu bedre resultater. Du får endvidere en kæmpe værktøjskasse af coach redskaber, så du altid har det rigtige coachværktøj lige ved hånden når du har behov for det.

Det at kunne coache er nu om dage næsten et must for en moderne leder – men som så mange andre ledere med en travl hverdag, så synes du måske det er svært at få tid til en coach uddannelse.

Men det problem kan du nu meget let løse med Coach Academy´s Master Business Coach online uddannelse.

Du kan tage uddannelsen hjemmefra eller fra kontoret – når DU har tid. Alt materialet i uddannelsen er let tilgængeligt over internettet, og du lærer i det tempo der passer ind i din hverdag og alle dine andre opgaver.

Kan det blive lettere og mere stressfrit at efteruddanne sig?

Rejsen, buffeten, og kagerne må du dog undvære – eller selv sørge for. De kan desværre ikke leveres online.

Hvordan du vælger at organisere din uddannelse er helt frit. Du kan enten tage hele uddannelsen og afslutte med at få et Master Business coach certifikat, eller du kan vælge at tage de dele du lige har behov for i dit job. Du har adgang til materialet så længe du vil, så du kan altid gå tilbage og finde lige netop det værktøj du har behov for.

 

Hvad indeholder Master Business Coachuddannelsen?

business coachingNår du tilmelder dig MBC - Master Business Coach uddannelsen så får du BÅDE Master Coach uddannelsen og Master Business Coachuddannelsen - til samme pris.

På Master Coach uddannelsen får du en meget omfattende viden om alle aspekter af coachingen - når det bliver kombineret med Master Business Coachingen så kan du ikke få en bedre basis for at coache professionelt - lige meget i hvilken sammenhæng du skal bruge det.

 • Modul 1.   Indledning - Definitioner og forskelle i coaching
 • Modul 2.   Business coaching - coaching og ledelse
 • Modul 3 & 4 Executive coaching 1 og 2
 • Modul 5.   Lederens ny rolle - ledelse og coaching
 • Modul 6.   Team coaching
 • Modul 7.   Strategisk målsætning og udvikling af handlingsplaner
 • Modul 8.   Kommunikations færdigheder
 • Modul 9.   Læring
 • Modul 10. Coaching af ændringer i organisationer
 • Modul 11. Coaching af ændringer - Del 2
 • Modul 12 & 13 Coaching værktøjer og teknikker
 • Modul 14. Coaching i at tage ejerskab i resultaterne
 • Modul 15. Selvbevidsthed
 • Modul 16. Dialog værktøjer
 • Modul 17. Begrænsende overbevisninger
 • Modul 18. Håndtering af følelser
 • Modul 19. Værktøjer til at håndtere modstand imod ændringer.
 • Modul 20. Problemløsnings teknikker
 • Modul 21. Journal og mindmapping
 • Modul 22. Evaluering af coachingen
 • Afsluttende prøve

 

Du kan se en beskrivelse af de enkelte moduler i Master Business Coach uddannelsen her

 

Pris for Master Business Coachuddannelsen

 
Investeringen for at tage Master Business Coach uddannelsen er kr. 1.799,00 incl. moms.
 

Ratebetaling: Du kan også vælge at betale for din Master Business Coach uddannelse i  5 månedlige rater á kr. 399,00

Husk med ratebetaling kan du kun betale med kreditkort. 

 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG MASTER BUSINESS COACH UDDANNELSEN 

 

Hvad er der med i Master BusinessCoach uddannelsen?

 Inkluderet
22 spændende Master Business Coach uddannelses moduler

 check

Komplet Master Coach uddannelse - 27 moduler  Læs om Master coach uddannelsen (Værdi kr. 1.497,00)

 check

Coach cases + ekstra moduler

check 

Fri e-mail support under hele uddannelsen

check 

Adgang til Coach Academy forum hvor du kan sparre og netværke med andre på coachuddannelsen

check 

Online eksamen og certifikat i BÅDE Master Business Coach uddannelsen og Master Coach uddannelsen

check 

Kurset  "Coachens hemmelige våben" . Avancerede NLP coaching teknikker. (værdi kr. 295)

check 

 

 

 

 

 Alt er med i coaching uddannelsen - der kommer ingen ekstra omkostninger til for at du kan fuldføre uddannelsen 

Du har adgang til coach uddannelsens materiale, så længe du ønsker det.

 

Hvordan gør jeg? 

På næste side Ser du alle lektionerne i din uddannelse - Klik på den orange knap Tilmeld nu>> og opret din konto - derefter vælg om du vil betale med kreditkort og komme igang med det samme - eller med Netbank - så går der lige et par dage inden vi kan se din betaling. 

Du får en email når din uddannelse er åbnet og klar til at gå igang. 

 

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG MASTER BUSINESS COACH UDDANNELSEN 

 

Bestil og betal i rater

Du kan også betale din Master Business Coach uddannelse i 5 små månedlige rater på kr. 399,00 om måneden. For at gøre dette skal du betale med kreditkort (VISA, VISADankort, MasterCard, AmericanExpress og lignende) via PayPal. Så bliver første rate trukket på dit kort med det samme - og de følgende fem rater med en måneds mellemrum. Aftalen stopper automatisk når alle fem rater er betalt.  

Afhængig af hvilken tid på dagen du tilmelder dig - så kan der gå en dag før du får adgang til din uddannelse når du tilmelder dig med ratebetaling. 

Klik på knappen nedenfor for at oprette din betalingsaftale: 

coach uddannelse

 

Hvad nu hvis jeg har en anden coachuddannelse? Kan jeg få noget ud af Master Business Coach uddannelsen?

Hvis du allerede har Master Coach uddannelsen, eller en coach uddannelse fra andre skoler, så er det bedste råd at købe Master Business Coach opgradering.

Det er ikke en betingelse at du har taget lige netop vores Master Coach uddannelse for at du kan tage Master Business Coach delen, men du bliver nødt til at have et vist kendskab til coaching for at kunne bruge specialet. De grundlæggende coach færdigheder er nødvendige, for at du kan bruge de værktøjer du får i denne overbygning. Disse færdigheder får du blandt andet på Master Coach uddannelsen - på en let og tilgængelig måde. Du skal ikke være ekspert - men et vist kendskab til coaching er altså nødvendigt.

 

Er det ikke utroligt billigt?

Tænker du nok. Jo det er - og er det ikke dejligt? Uddannelsen er en online uddannelse og derfor er der ikke omkostninger til instruktører, lokaler, buffet, kager, og kaffe. Men det går på ingen måde ud over kvaliteten på uddannelsen. Skriv til os her hvis du gerne vil vide mere om uddannelserne.

Du kan også læse vores Ofte Stillede Spørgsmål. Der får du svar på det meste.

 

 

E-learning - frihed og fleksibilitet

E-learning er fremtidens lærestil - stressfri og fleksibel

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

 

  info (@) coachacademy.dk
  Limfjordsgade 50C, Gjøl, 9440 Aabybro

 

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

 • MCbanner 260 65
 • MBCbanner-260-65
 • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.