Master Coach uddannelse

coachacademy banner1

 

Bliv certificeret Coach hos Coach Academy - tag en Master Coach uddannelse via e-learning

Vil du lære professionel coaching på en let, men meget effektiv måde. Så tag din coachinguddannelse via e-learning - lær hjemmefra eller på kontoret - lige netop når DU har tid.

Lær at hjælpe dine klienter, kunder, kolleger eller medarbejdere med at opnå meget mere end de selv kunne forestille sig. Lær at bruge coach værktøjerne professionelt - på den aller letteste og stressfri måde - nemlig via e-learning.

På Master Coach uddannelsen lærer du coaching på en inspirerende og let måde - uden stress. Du får en meget omfattende professionel coachuddannelse - og en masse værdifulde færdigheder - UDEN du skal rejse efter det - og uden en bestemt tidsplan du skal have ind i dit tidsskema.

Du får alle de færdigheder og teknikker du har behov for - så du kan coache på en kompetent og professionel måde. Uanset i hvilken sammenhæng du skal bruge det.

Hos Coach Academy lærer du coaching - hurtigt, let og effektivt - lige netop når du har energien og tiden til det. Og alligevel får du en professionel uddannelse i topkvalitet. 

Du kan afslutte din coach uddannelse med prøve og få certifikat og uddannelsesbevis på dine coach færdigheder.

Fordele ved Master Coach uddannelsen:

 • Du studerer når du har tid - Der er ikke nogen bestemte tidsskemaer eller mødedatoer. Al undervisning foregår via fjernundervisning - e-learning. Fremtidens undervisningsform.
 • Du skal ikke tilbringe flere af dine dyrebare weekender eller aftener hjemmefra for at følge coaching uddannelsen. Ingen stress og pres.
 • På coach uddannelsen lærer du coaching meget grundigt - på en spændende og let måde.
 • Du får en masse færdigheder, værktøjer og teknikker der kan gøre dig til en meget kompetent coach og en super leder.
 • Du lærer alle hemmelighederne bag det at være en god coach, eller coachende leder.
 • Du får helt nye værktøjer til at kunne kommunikere - lytte, stille spørgsmål, give feedback og masser mere.
 • Alt materialet i coachuddannelsen er skrevet på en spændende og inspirerende måde - og du vil sikkert have svært ved at give slip når du først er kommet i gang, og har set de første resultater.
 • Sammen med din coachuddannelse får du en masse værktøjer, skemaer, og tips der gør at du kan komme i gang med coachingen meget hurtigt og let.
 • En coach uddannelse via e-learning koster meget mindre en "traditionelle" uddannelser - uden at det går ud over kvaliteten.
 • Du kan udvide din Master Coach uddannelse med de andre specialer vi tilbyder Business Coacjh eller Stresscoach.

 

 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

 
Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå vore coach uddannelser - alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere - så gør du bare det.

 

Alt dette lærer du på online Master Coachuddannelsen:

 • Din første samtale med din klient
 • Samtaleteknik
 • Dit vigtigste coaching værktøj – Dine to ører. Her lærer du effektive lytteteknikker
 • Din intuition – Dit ”hemmelige våben”
 • Stil de rigtige coachingspørgsmål, på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt
 • Stil spørgsmål der skaber resultater
 • Endnu mere avancerede coaching spørgsmål
 • Værdier – Hvad er vigtigst for din klient? Hvad motiverer hende/ham?
 • Flere coach værktøjer
 • Balance coaching – Giv din klient et balanceret og harmonisk liv
 • Proces coaching – Lær at få det hele til at glide
 • Lær at give effektiv feedback – Lær at motivere gennem dine ord.
 • Få sat gang i læringen så det du coacher i kommer til give resultater
 • Skab handling – og fasthold fokus og fremdrift hos din klient
 • Lær at gøre dine medarbejdere super motiverede
 • Kommunikationsstil – Brug den rigtige kommunikations stil
 • Kommunikationsfiltre – Hvorfor hører de ikke efter?
 • Coaching sproget – brug dit sprog rigtigt
 • Coaching dialogen
 • Coach færdigheder - Hvad kendetegner en god coach
 • Typiske coaching fejl
 • Hvordan er den perfekte coach?
 • Coaching i organisationer - lederen som coach
 • EFT og coaching
 • NLP og coaching
 • Du kan se en detaljeret liste over lektionerne i Master coach uddannelsen her


Master Coach uddannelsen er den perfekte vej at gå, for dig der gerne vil lære at coache andre, men ikke har lyst til at bruge tusindvis af kroner på traditionelle kurser, og som sikkert heller ikke har lyst til at rive flere uger ud af kalenderen for at lære coaching.

Forestil dig fordelen og friheden ved, at du kan læse på din uddannelse lige netop når du har tid og lyst til det. Du kan hele tiden følge med i dine fremskridt, og tjekke om du nu har forstået det du lærer.
 
Du lærer coachingen fra flere forskellige vinkler – og det sikrer dig at du får en meget dyb, og bred viden om alle coachingens hemmeligheder og professionelle tricks.
 
Når du tilmelder dig får du adgang til en password beskyttet webside med ALT materialet - lige til at gå i gang med.
Du styrer helt selv tempoet og også i hvilken rækkefølge du tager uddannelsen.
 
Sammen med Master Coach uddannelsen får du også adgang til en række coach cases hvor du får masser af gode råd fra ekspert coaches, om hvordan du bruger coachingen i forskellige praktiske situationer. Altså hvordan du fører coaching teorien ud i praksis. Dette er en rigtig godt opslagsværk - også efter du har taget din eksamen.
 
Uddannelsesmaterialet i Master Coach uddannelsen giver dig det bedste og mest effektive fra alle disse områder. Det er en perfekt måde at få kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Ikke to mennesker er ens, og ikke to coaches arbejder på samme måde. Derfor er det vigtigt, at du som coach kan udvikle dig egen stil og dine egne tilrettede modeller, frem for at bruge en standard model. Derfor giver vi dig muligheden for at lære coachingen fra flere vinkler på vores coach uddannelser.
 

Coach Forum & support

Nu kan det jo være du tænker at du vil føle dig meget alene når du uddanner dig til Coach via e-learning. Men sådan er det ikke. Selv om du kører dit helt eget forløb - online, så er du ikke overladt til dig selv. Du har ubegrænset adgang til uddannelsens Forum, hvor du kan stille spørgsmål, og skrive med hundredvis af andre kursister.

Du har også fri email support fra dine instruktører, så du altid kan få svar på dine spørgsmål, hele vejen gennem din uddannelse.

 

Siden starten i 2002 har lidt over 2500 kursister gennemgået Master Coach uddannelsen hos os.
Vi får masser af dejlige tilbagemeldinger fra dem, og du kan læse nogen af dem her på siden med Udtalelser

 

Hvem kan bruge Master Coach uddannelsen?

Du kan bruge Master Coachuddannelsen i rigtigt mange sammenhænge. Både i forbindelse med dit nuværende job, eller som en helt ny og spændende karriere mulighed.

Du vil få en meget dybere forståelse af hvad det er der motiverer mennesker, og få en meget større forståelse for hvorfor vi gør, som vi gør. Du vil få alle de værktøjer du har brug for til at kunne få det allerbedste frem i de mennesker du arbejder med. Det kan være dine medarbejdere, kunder, kolleger, eller klienter.

Her er eksempler på hvem der vil kunne have et meget stort udbytte af Master Coach uddannelsen, og de værktøjer du får der i uddannelsen:

Alle der arbejder med ledelse - uanset niveau

Personalechefer og HR medarbejdere

Teamledere, og supervisors

Professionelle coaches (du kan bruge uddannelsen og alle værktøjerne som en daglig reference)

Rådgivere: Læger, socialrådgivere, terapeuter, behandlere, og lignende.

Konsulenter

Salgschefer og Salgskonsulenter

Advokater og revisorer

Bankrådgivere

Instruktører, lærere, og undervisere

Alle der gerne vil kunne arbejde med deres medmennesker på en mere effektiv måde.

  

 

Er du leder eller supervisor?

 

Tænk på hvor effektiv Jeres organisation kunne være hvis alle medarbejderne kunne se deres egen rolle i hele spillet, og virkelig er motiverede for at gøre en forskel. Medarbejderne er virksomhedens og organisationens vigtigste ressource - og coaching kombineret med ledelse er den allerbedste måde at hjælpe dine medarbejdere til at blive topmotiverede og yde deres allerbedste - samtidig med at de vokser som mennesker.

En coaching uddannelse udvikler dit mod, kreativitet, og de naturlige ledelses talenter både hos dig selv, og hele din organisation.

Undersøgelser viser at i visse organisationer bruger medarbejderne kun 30 - 50% af deres kapacitet. Hovedsageligt fordi deres egne mål enten ikke matcher organisationens, eller at de simpelthen ikke kan se at deres indsats betyder noget. De ved simpelthen ikke hvad der kræves af dem, og de kan ikke se deres egen rolle i de store flotte planer.

Derfor opgiver de let, og mister motivationen. Det kan være svært for den enkelte at se sig selv i en million omsætning, men her lærer du at sætte målene ned i afdelings - team - og person niveau.

På Master Coach uddannelsen lærer du at integrere planerne med hver enkelt af dine medarbejderes egne mål og værdier. Du lærer at kunne koble dine medarbejderes mål op mod organisationens. Alle får deres "egne" mål der samlet giver organisationens mål. Det giver en helt anden dynamik og motivation.

Derved bliver du i stand til at få det allerbedste frem i dine medarbejdere, og du fjerner dermed også en af de største kilder til stress og utilfredshed i din organisation.

Du gør dine medarbejdere mere motiverede gennem din ny form for ledelse, og alle ved at de er vigtige brikker i hele spillet. Gennem coaching bliver din rolle som leder ændret fra at lede og fordele arbejdet, til at være inspirator. Derved skaber du en meget mere adræt, og produktiv organisation. Moderne mennesker vil ikke styres og ledes. De vil inspireres, og motiveres.

Talent er vigtigt, men troen på sig selv er endnu mere vigtigt. Uden denne tro på sig selv bliver talentet bare en potentiel ressource, som aldrig rigtig ville kunne udnyttes.

Hvis du er leder, eller arbejder med ledelse på en eller anden måde, så kig også nærmere på vores Master Business Coach uddannelse.

 

Er du konsulent eller rådgiver?

Hvis du kombinerer coaching med din ekspert rådgivning vi du kunne opnå meget bedre, og meget mere vedvarende resultater.

Vi mennesker vil meget hellere coaches til noget, end de vil fortælles at "sådan og sådan gør du". Man kan sige at det er nemmere at trække en snor end det er at skubbe den.

Din ekspertviden, sammenkoblet med en grundig og professionel Master Coachuddannelse, vil gøre dig til en meget attraktiv samarbejdspartner.

 

 

Er du Human Ressource medarbejder?

Coaching giver dig mange flere værktøjer til at arbejde med kulturelle forandringer, karriere udvikling, og meget mere.

En coach uddannelse giver din en endnu mere udvidet rolle, og endnu større indflydelse i organisationen. Du får alle de værktøjer du har behov for til at kunne bruge coaching i din hverdag. Du kan bruge disse færdigheder under medarbejersamtaler, jobsamtaler, udvikling af medarbejdere, uddannelse og meget mere.

 

 

Coaching som karriere - Coaching som efteruddannelse

Rigtig mange af vore kursister tager deres uddannelse for at blive selvstændige Coaches. Fordelene ved at blive coach er både professionelle, og personlige. Du vil blive overrasket hvor meget dit liv vil ændre sig – på alle områder.

Det at være coach er ikke ”kun” et job – Det er en personlig udvikling, og en livslang rejse. En coach uddannelse giver dig en mulighed for at designe dit arbejdsliv, som du ønsker det, og det kan være være fuldstændig i tråd med dine værdier. Coaching er en fantastisk profession, og den kan startes uden ret store omkostninger. Mange af mine kursister har fundet en helt bestemt niche, som de coacher indenfor. Det er nøglen til succes indenfor coaching, fordi du derved meget lettere kan fortælle klienterne hvad du de får ud af at arbejde med dig.

Der er ingen der kun køber coaching - de køber løsninger på deres problemer, eller en udvikling i deres liv. Hvis du kan vise du er ekspert på et bestemt område, så kan du virkelig få succes som coach.

Det, at coache andre til en succes de aldrig selv havde forestillet sig, giver en meget stor personlig tilfredsstillelse. Tænk på at kunne hjælpe andre med at nå de mål de ønsker sig.


 

Hvad er der med i Master Coach uddannelsen?

 • Komplet Master Coach uddannelse - 27 moduler
 • Coach cases + ekstra moduler
 • Fri e-mail support under din uddannelse
 • Adgang til Coach forum
 • Online Master Coach eksamen
 • Master Coach certifikat

 

BONUS MATERIALE

 • Coachens hemmelige våben - online kursus (værdi kr. 295)
  

Pris for Master Coach uddannelsen

 
Uddannelsen koster  - komplet med alle moduler og bonusmateriale kun kr. 799,00 incl. moms. Du kan også betale din uddannelse i 3 månedlige rater på hver kr. 335,00!- se nedenfor.....

 

Alt sammen er inkluderet i prisen når du bestiller - Der kommer ingen ekstra omkostninger til for at du kan fuldføre uddannelsen. Du har adgang til coach uddannelsens materiale, så længe du ønsker det.

 

Tilmeld dig Master Coach uddannelsen her

 

 

Hvordan kan det være så billigt?

Det er der rigtig mange der spørger om - det enkle svar er at der ikke er så mange omkostninger ved e-learning som med "traditionel" undervisning. Du kan læse mere om der HER.

 

100% returret - Du kan trygt bestille

Du kan bestille din Master Coach uddannelse helt uden risiko. Du har nemlig 14 dages - 100% fortrydelsesret på Master Coach uddannelsen. Hvis du indenfor den 14 dages periode ikke er tilfreds med den uddannelse du har investeret i, så giver du os bare besked. Så får du alle dine penge retur.

 

 

E-learning - frihed og fleksibilitet

E-learning er fremtidens lærestil - stressfri og fleksibel

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

 

  info (@) coachacademy.dk
  Limfjordsgade 50C, Gjøl, 9440 Aabybro

 

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

 • MCbanner 260 65
 • MBCbanner-260-65
 • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.