Coach uddannelse - Bliv professionel coach online når DU har tid online-coachuddannelse

Vil du lære at hjælpe andre mennesker med at opnå fantastiske resultater - men synes du at det er svært at afsætte tiden og midlerne til en traditionel coachuddannelse. Så kig videre.

Hos Coach Academy får du en professionel coaching uddannelse - med certifikat -  på den mest enkle og stressfri måde. Nemlig via e-learning.

Du kan tage din coach uddannelse - online - hjemmefra når du vil. Det giver dig en fantastisk frihed til at studere når du vil - uden stress og faste tidsplaner, og til en pris der er meget behagelig.

Du lærer alle coachingens spændende facetter på vore coach uddannelser.

Master Coach uddannelsen danner basis og lærer dig alt fra de vigtige grundelementer for en professionel coach og helt op til de mere avancerede teknikker og værktøjer der gør dig en en kompetent og dygtig coach.

Vil du endnu videre med din coaching, så kan du vælge mellem fire andre - videregående online coach uddannelser: Business Coach, SalgsCoach, Job & KarriereCoach og StressCoach uddannelsen.

Hos Coach Academy får du du en af Danmarks mest omfattende og komplette coach uddannelser - men på den helt lette og inspirerende måde. Alt sammen foregår online via internettet - så du læser helt i dit eget tempo.

Indtil nu har næsten 3.000 taget en coachuddannelse eller et coachkursus hos Coach Academy. Du kan læse mere om hvad de siger om coach uddannelsen her.

 

 

Vælg mellem disse online coachuddannelser:

mastercoach300

Master Coach online Coach uddannelse

Vil du lære at hjælpe andre mennesker med at opnå det de vil i livet, så er Master Coach uddannelsen perfekt for dig.

Få en af Danmarks mest populære coach uddannelser - med certifikat.

Lær coaching - lige fra det grundliggende til den mere avancerede coaching. Læs hjemmefra når du har tid og lyst og bliv færdig på få måneder.

Kan bruges hvis du vil være professionel coach, hvis du er leder, rådgiver, konsulent eller lignende. Uddannelsen er så bred at du vil kunne bruge den i næsten alle sammenhænge.

Læs om Master Coach coachuddannelsen

 

leder300

Nyhed: Online lederuddannelse

Gennem 21 spændende videomoduler lærer du alle de færdigheder en moderne leder skal besidde for at kunne få succes i verden som den ser ud nu.

Uddannelsen er perfekt til dig der er leder (eller vil være det) supervisor, konsulent, eller selvstændig/virksomhedsejer.

Læs mere om denne ny online lederuddannelse her

 

businesscoach300

Master Business Coach uddannelse - online

Denne coachuddannelse er perfekt til dig der er leder, rådgiver, eller dig som gerne vil arbejde med business og executive coaching.

Her får du både en Master Coach uddannelse og Master Business Coach overbygningen i een samlet pakke.

Du lærer om motivation, feedback, teamcoaching, og meget meget mere.

Alt sammen foregår via e-learning når DU har tid....

Læs mere om Business Coach uddannelsen her...

 

salgscoach300

SalgsCoach uddannelse - online

 • Står du ofte overfor krav til at du skal præstere endnu mere salg?
 • Vil du gerne have værktøjer til at kunne gøre dine sælgere og dit salgsteam endnu mere effektivt og motiveret?
 • Er du leder eller salgschef?
 • Vil du have en karriere som salgschef?
 • Er du selvstændig med sælgere ansat?

Så kig på Salgscoach uddannelsen og se hvordan du kan få endnu bedre resultater – hurtigt…

 

jobcoach300

Job & Karriere Coaching uddannelse

Behovet for Job og karriere coaching er vokset meget de seneste år. Med denne uddannelse kan du - på en professionel måde hjælpe i mange karriere og jobmæssige sammenhænge.

 • Studie og første jobvalg
 • Hjælp ved ledighed og jobsøgning
 • Jobskifte
 • Karriereplanlægning
 • Som intern karriere coach i større organisationer
 • og meget mere....

Læs mere om Job & Karriere Coachuddannelsen her

stresscoach300

StressCoach uddannelsen

Uddannelsen vil give dig alle værktøjerne til på en professionel og kompetent måde at kunne coache mennesker under stress. På StressCoach uddannelsen får du en lang række værktøjer der kan gøre dine klienter mere immun overfor stress.

Uddannelsen foregår via E-learning og via teleseminarer.

Læs mere om StressCoach uddannelsen her

 

coach-free-3d

Gratis Coach kursus !!!

Vil du gerne vide mere om coaching? Så får du muligheden her med dette Gratis online Coach kursus....

Nu kan du få et spændende 20 lektioners online Coach kursus. Det er HELT gratis og ikke noget med at du liiiige skal indtaste dine kreditkortoplysninger. De eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores spændende nyhedsbrev.

Du får adgang til de 20 lektioner med det samme som en e-bog.... Helt gratis og uforpligtende.

Tilmeld dig til det Gratis Coachkursus her

 

 Coach uddannelse - køb dem samlet

Coach uddannelses pakker

Bestil en af vores Coach uddannelsespakker og spar masser af penge.

Du kan vælge mellem flere  forskellige kombinationer af coaching uddannelser og finde lige netop den der passer til dine ønsker.

Se alle coachuddannelses pakkerne her...

 

 

Fordele ved Coach Academy - online uddannelsene:

Hos Coach Academy lærer du alle de coach færdigheder du skal beherske for at kunne coache andre på en professionel måde.

Hos Coach Academy kan du lære coaching - hurtigt, let og effektivt - når du har tid og lyst. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Og det bedste er at du kan gøre det når du har tid og lyst - online. Det tager mellem fra 6 uger til 3 måneder at tage en af vore coach uddannelser - alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig - og du har adgang lige så længe du ønsker.

 

Du tager din coach uddannelse på de tidspunkter der passer dig

calendar48Fordelen ved at du tager din coaching uddannelse via e-learning er, at du kører i dit helt eget individuelle forløb.
Du starter på din Coach uddannelse lige på den dag det passer DIG, og du er aldrig afhængig af bestemte tider du skal møde på. Du læser coach uddannelses modulerne lige netop når du har tiden til det - om morgenen, aftenen, og eller om natten, hvis det er det du har det bedst med. I nattøj, dansekjole, eller lige netop det du har det bedst i.

 

Du får ubegrænset e-mail support gennem hele din coaching uddannelse

qmark48Selv om foregår online så er de erfarne coaching instruktører er ikke længere væk end en e-mail. Har du spørgsmål, så får du svar meget hurtigt. Normalt den samme dag, og meget ofte i løbet af en times tid. Det kan være du har spørgsmål om din uddannelse, eller andre coaching spørgsmål. Bare skriv - så skal vi nok hjælpe dig.

Udover denne hurtige email support, så får du også adgang til Coach Academy forum, hvor du kan skrive med alle de andre kursister på din coachuddannelse. Du kan stille spørgsmål til dem, sparre med dem, arrangere studie netværk, eller lave samarbejde - også EFTER din coach uddannelse er afsluttet.

 

 En hurtig måde at lære coaching på

tick48Selv om coaching er en livslang uddannelse og selvudvikling, så vil de fleste gerne i gang med ar coache andre hurtigt. De har ikke tålmodighed til lange studier.
På online coach uddannelserne får du meget hurtigt et dybt indblik i coachingen, og en forståelse for hvad der virker. Derfor kan du hurtigt begynde at bruge det du lærer i din hverdag. Det er en fantastisk god og effektiv form for kompetenceudvikling.
Når du tilmelder dig med kreditkort kan du komme i gang i løbet af få minutter – uanset tidspunkt på døgnet.

 

 Du kan anvende det du lærer på din Coach uddannelse direkte i din hverdag

lær at bruge din coachuddannelse i din hverdagAlt uddannelses materialet er let tilgængeligt og skrevet i et praktisk og positivt sprog.
Det vigtigste for os er, at du får en grundig coachuddannelse, som du virkelig får et stort udbytte af, og som du kan bruge til noget på mange områder i dit liv. På den måde får du succes med dit job som coach og med coaching i din hverdag. Selvfølgelig vil der være teori du skal have indblik i, men vi gør det let og spændende så du har svært ved at lægge lektionerne fra dig igen.

 

Coach uddannelsen kan bruges både af dig der er helt ny indenfor coaching, og af dig der er lidt mere erfaren

karisma_iconDu kan bruge coach uddannelsen lige meget om du er helt ny indenfor coaching, eller om du er mere erfaren coach. Du kan bruge den hvis du vil have en karriere som coach eller hvis du vil bruge den i forbindelse med dit job. Måske som leder, konsulent, sælger, rådgiver og i mange andre forbindelser.

 

 

Coach uddannelsen kan afsluttes med en prøve og et certifikat

clipboard48Under hele uddannelsen kan du løbende holde styr på, om du har forstået det du har lært. Du kan afslutte med en prøve hvis du ønsker det. Denne prøve tester din viden om det stof du har gennemgået og den foregår online - når du føler dig klar til det.
Det koster IKKE ekstra. Når du består får du et flot uddannelses certifikat, og et uddannelsesbevis.

 

En coach uddannelse er ikke en udgift - men en livslang investering

ecommerce_iconInvesteringen for at tage en Coach uddannelse hos Coach Academy er meget lav - og udbyttet er meget højt. Alle der tager en coachuddannelse eller et coach kursus vil mærke betydeligt bedre resultater. Både som leder, medarbejder og alle der har brug for at kunne kommunikere i hverdagen.

Prisen hos Coach Academy er meget lavere end på de "traditionelle" coach uddannelser - uden at det går ud over kvaliteten. Vore uddannelser er så "billige" - Simpelthen fordi al udervisning foregår via en password beskyttet webside. Ved en undersøgelse vi tidligere har foretaget blandt de kursister der har taget coach uddannelsen siger at de får en meget høj værdi for pengene, og at de var positivt overraskede over udbyttet. Hele 95 % ville gerne anbefale det til andre.

 

Let og meget overkommelig coachuddannelse - bliv coach helt uden stress

doodles48 Coach uddannelserne kan bruges af alle - lige meget hvilke planer og ønsker du har. Og selv om Coach Academy´s Coachuddannelse er omfattende, så er den på samme tid meget overkommelig. Både tidsmæssigt og prismæssigt - uden det går ud over kvaliteten på din coachuddannelse. Du læser når du har tid og det er helt dig selv der bestemmer, hvor lang tid du vil være om det.

 

 


 

Hvem kan bruge Coach Academy´s uddannelser?

Ledelse, leder uddannelse, selvudvikling, kompetenceudvikling, efteruddannelse - Coach uddannelsen kan bruges næsten alle steder

Vore coaching uddannelser kan bruges i rigtig mange forbindelser. Her der nogle eksempler:

 • Alle med ledelsesansvar - uanset niveau.
 • Personalechefer og HR medarbejdere
 • Teamledere, og supervisors
 • Professionelle coaches (du kan bruge coach uddannelsen og alle værktøjerne som en daglig reference)
 • Rådgivere: Læger, socialrådgivere, terapeuter, behandlere, og lignende.
 • Konsulenter
 • Salgschefer og Salgskonsulenter
 • Advokater og revisorer
 • Bankrådgivere
 • Instruktører, lærere, og undervisere
 • Alle der gerne vil kunne arbejde med deres medmennesker på en mere effektiv måde og lave en spændende kompetenceudvikling og efteruddannelse.

 

Du har flere valg muligheder:

Find den - eller de - uddannelser der passer bedst til dig og dine behov:

Få en af Danmarks mest populære coach uddannelser - med certifikat.

E-learning - frihed og fleksibilitet

E-learning er fremtidens lærestil - stressfri og fleksibel

Om Coach Academy

Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

Kontakt oplysninger

 

  info (@) coachacademy.dk
  Limfjordsgade 50C, Gjøl, 9440 Aabybro

 

Coach Academy

Fra bloggen

Coach Uddannelser

 • MCbanner 260 65
 • MBCbanner-260-65
 • STCbanner 260 65

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.