Den indre leder - online kursus

lederkursus

Vil du være en effektiv leder?

Lær alle hemmelighederne bag det at være en top leder indenfor dit område.

Vil du gerne have den selvtillid, de visioner, viden, motivationsevner, og de præsentationsfærdigheder som effektive ledere har?

Vil du gerne lære de “magiske” tricks bag det at opbygge et entusiastisk, og meget motiveret team? Et team hvor alle medlemmerne arbejder sammen effektivt, og positivt.

 

Gode TaleGaver - Minikursus i hypnotisk kommunikation

talegaverDu kender sikkert godt udtrykket ”Han/hun har gode talegaver”. Det er noget man siger om en, der er god til at tale og overbevise andre. Kunne du tænke dig at kunne overbevise andre, så de slet ikke kan modstå dine forslag? Kunne du tænke dig at lære at kunne bruge dit sprog hypnotisk?

Hvad nu hvis jeg kan lære dig en simpel måde, hvor du kan lære at få en meget større indflydelse på andre mennesker – bare gennem enkle justeringer af dit sprog.
Hvad nu hvis jeg kan lære dig en simpel måde, hvor du kan få andre til at være dobbelt så opmærksomme på det du siger, og gøre meget mere af det du beder dem om. Ville du så være interesseret?

Coachens hemmelige våben - kursus i effektive coaching spørgsmål

Vil du gerne have et “Hemmeligt Våben” når du coacher?hemmeligevaaben

Som coach, leder, rådgiver og lignende, så står du sikkert ofte overfor at: 
- Skulle påvirke mennesker som du ikke har noget reel autoritet over.
- Du gerne vil vise at de ting du gør virkelig kan gøre en forskel i menneskers liv.
- Du har brug for hurtigt at kunne forstå andre menneskers billede af verden så du bedre kan sælge til dem, eller overbevise dem.
- Du gerne ville kunne finde ind til klientens/medarbejderens reelle problemer og hjælpe dem med at løse dem hurtigt.
- Kunne skabe resultater som du har det godt med, og som andre beundrer.

   

  Hvis du er som de fleste, så er du altid på udkig efter ting, der kan hjælpe dig med at gøre dit arbejde bedre, lettere og mere effektivt.

  Derfor har jeg nu lavet dette tillægs ONLINE kursus, der handler om de allermest effektive NLP værktøjer – nemlig det der kaldes Meta Modellen, som et sæt af spørgsmål.


  Du kan bruge dette fantastiske kursus lige meget om du er på Master Coach uddannelsen, eller om du har en anden coach uddannelse. Du vil også kunne bruge kurset som et helt unikt selvudviklingsværktøj.

   

   

  Kurset arbejder ud fra følgende princip:

  Vi mennesker oplever ikke virkeligheden direkte. Det vi oplever bliver omdannet, så det passer til vores billede af verden. Det bliver tilpasset vores mentale landkort.

  Når mennesker har et problem eller en udfordring, så eksisterer det normalt ikke i virkeligheden. Det eksisterer kun i deres mentale landkort – i deres mentale model af verden.
  Hvis du kan berige og ændre på dette landkort, så bliver deres oplevelse af verden også ændret, og beriget.
  Kan du ændre og gøre deres mentale billeder endnu mere positive, så kan vil deres problemer blive løst, og deres udfordringer overvundet.

  Når du ser virkelig professionelle coaches bruge metamodellen, så vil du opleve:

  • At de stiller spørgsmål, der nogle gange kan lyde helt absurde, men som giver virkelig super svar fra klienterne.
  • At de bruger nogle af de udtalelser deres klienter kommer med, og vender dem til ekstremer, så problemerne kommer til at se helt ubetydelige ud.
  • Bruger spørgsmål, der er så langt ude, at man aldrig selv ville have kommet i tanke om dem.
  • Finder meget kreative perspektiver på klientens situation, så de derved hjælper personen med at blive endnu stærkere i processen.
  • Og sidst men ikke mindst – de bruger disse spørgsmål, værktøjer og teknikker på en meget systematisk måde. Det er altså ikke bare noget de kan – det er noget de har lært.Altså er det noget vi alle kan lære.


  Uheldigvis kan denne MetaModel være meget svær at lære – eller rettere det var den tidligere.

  For nu får du en unik og meget prisgunstig måde at lære alle disse meget effektive teknikker i små lette og enkle trin – uden sved på panden. Vi har nemlig forfinet denne model til en række KLAR TIL BRUG spørgsmål, som du kan få glæde af med det samme. Uden forberedelse.


  Prøv at forestille dig at du kan:

   

  marking-coaching 2Føle dig meget mere selvsikker som coach, og vide at du har værktøjerne til at finde ind til den information, der virkelig betyder noget.

  • Stille spørgsmål der virkelig kan forbløffe dine klienter, og medarbejdere. Ja – endda dig selv.

  Slappe meget mere af, fordi du ved at du aldrig mere vil køre fast med en klient, og ikke vide hvad du nu skal spørge om.

  Overvinde forhindringer og barrierer der hidtil har holdt dine klienter tilbage.

  • Have det godt med at vide, at du virkelig gør en kæmpe forskel i menneskers liv.

  • Bruge disse spørgsmål til at coache dig selv på en hidtil uset effektiv måde.

   

  Husk du kan bruge dette "Hemmelige Våben kursus - både i dit arbejde som coach, leder, rådgiver, terapeut - men også som et super effektivt selv Coachings værktøj!
  Husk på.....

   

  Hvad lærer du?

  Her er nogle af de Hemmelige Våben du får på dette kursus: 

  • Spørgsmål som du kan bruge til at stille helt skarpt fokus på din klients/medarbejders mål.

  • Metoder til at finde ud af hvordan din klients/medarbejders billede af verden ser ud (altså den interne virkelighed der afgør hvad der er muligt for dem, og hvad der ikke er).

  • De simple spørgsmål der væsentligt øger muligheden for at din klient/medarbejder når sine mål. Hvis du ikke kender til disse svar, så er chancerne for at du ikke når dine mål reducerede.

  • Værktøjer til at finde frem til de ubevidste motivatorer og behov der virkelig driver din klient. Hvis man ikke er klar over dette, så kan ens adfærd godt være ret flakkende, men så snart du finder ud af det, så kan man se logikken i selv den mest bizarre adfærd.

  • Spørgsmålene der finder frem til den skjulte mentale håndbremse, der stopper folk i at gå fremad.

  • Action spørgsmål der skaber fremdrift og motivation.

  En næsten magisk sætning du kan bruge, når din klient/medarbejder ikke kan finde svaret på dit spørgsmål. I næsten 50% af tilfældene, så kommer svaret frem, når du stiller dette spørgsmål. Endda selv om spørgsmålet lyder meget underligt.

  • Et simpelt, men effektivt lille værktøj til at løse op for generaliseringer hos dine klienter. Hvis du tidligere har prøvet at løbe panden imod en mur, når du prøver at fjerne dine klienters generaliseringer (f.eks. om andre mennesker, eller sine egne muligheder) så kan du helt sikkert bruge dette værktøj.

  • Det mest effektive spørgsmål du kan finde, til blidt at udfordre og ændre de overbevisninger som en person har lært helt fra barn.

  • Værktøjer til at bore ind i en klients virkelighed. Uden dette værktøj kan det være at du tror du ved, hvad de taler om men uden i virkeligheden af forstå det.

  • Et af de mest effektive værktøjer til at få folk til at bevæge sig forbi deres begrænsende overbevisninger, og finde ud af hvorfor de begrænser deres egen succes.

  • Et spørgsmål der kan få de mest negative klienter til at skabe en spændende vision for deres fremtid. Endelig en løsning til de mennesker der siger ”Jeg ved ikke hvad jeg gerne vil”.

  • Den ultimative teknik til at kunne se, hvad der foregår i et andet menneskes virkelighed. Det er lidt som at have et spionkamera i deres tanker.

  • Hvordan du kan bruge et helt enkelt spørgsmål du allerede kender – men på en helt ny måde – så du får folk til at komme ud af en negativ tilstand.

  • Simple udtalelser der virkelig kan få dine klienter og medarbejdere til at føle sig meget mere ressourcefulde og i kontrol over deres liv.

  Vigtige ”blødgørere” der kan gøre dine spørgsmål mere blide og ikke så nærgående. Også selv om de er det. Hvis du ikke kender til disse ”blødgørere”, kan du let komme til at skade den ”rapport” (forhold) du har opbygget til din klient.

  En forespørgsel der øjeblikkelig kan ændre en persons problem – til at være en evne.

  • De bedste værktøj til at finde ud af hvad der virkelig driver en person frem. Passionen kalder man det også – altså det der virkelig kan ”tænde” en person.

  • Et meget simpelt spørgsmål, der kan frigøre den følelsesmæssige energi, der holder en fast i et problem, og derved skabe en følelse af frihed og fred.

  • En metode til at finde en persons “knapper” og ”motivations ord” i enhver situation. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt det er at bruge personens egne ord til at motivere dem med.

  • En metode til – øjeblikkeligt - at ændre en persons perspektiv, og få dem til at se på situation på en meget mere afslappet og ressourcefuld måde.

  • En metode til at få en person til at se udover hverdagens stress og krav, og begynde at se et formål med livet.

  Den “hemmelige nøgle” der øjeblikkeligt øger sandsynligheden for succes i enhver opgave. Når du og din klient er i stand til at sige JA til dette spørgsmål, så er succesen næsten sikker.

  • En måde at få din klient til at kunne visualisere et liv uden problemer – ved at få personens opmærksomhed forbi problemerne, og forbi “hvordan løser jeg det”. Dette kan frigøre klientens forestillingsevne til at gå meget længere end du hidtil troede var muligt.

  • En simpel og effektiv måde på hvordan du kan forberede og centrere dig selv før en coaching samtale, så du kan yde dit allerbedste.

  Dette og meget mere lærer du på dette nye Coaching sprog mini kursus.

  Hvem kan bruge dette kursus?

  Som du sikkert allerede kan de nu, så vil dette kursus være et fantastisk godt supplement til din coach uddannelse (uanset hvor du har taget den).
  Du kan bruge kurset til at få nogle meget effektive spørgeteknikker – som coach, leder, rådgiver, sælger og meget mere.

  Du kan også bruge kurset som et meget avanceret selvudviklingsværktøj. Du kan simpelthen bruge disse spørgsmål til at coache dig selv på en meget effektiv og inspirerende måde.

  Kurset indledes med en introduktion til principperne og derefter er det inddelt i 5 lektioner med en samling nye effektive coachingspørgsmål. Disse lektioner er letlæste, og du kan bruge dem praktisk i din hverdag med det samme.


  Mere enkelt og praktisk bliver det ikke….

   

   

  Pris

  Kurset koster kun kr. 295,00 incl. moms.


  Klik her for at bestille dit kursus

   

  BEMÆRK: Kurset foregår online - og alt materiale er på DANSK!

   

   

  Bliv Rig Minikursus

  Lær at ændre dit forhold til penge med dette Bliv-Rig minikursus

  Når du læser videre vil du se en sjov og let måde at ændre dit forhold til penge på, så du lettere kan tiltrække mere rigdom. blivrig
  I denne tid er der rigtig mange mennesker, der er bekymret over deres penge og økonomi. De er bange for, at alle de ydre forhold skal påvirke deres økonomi. Det er ting du ikke kan styre, og det kan få angsten frem i de fleste.

  Men det at blive rig og velstående handler mest om dit indre – dine tanker og dit psykologiske forhold til penge. Dette er ikke et bliv rig hurtigt kursus – det er et helt års inspiration til at ændre dit forhold til penge. Så du stille og roligt, hver uge lidt efter lidt, ændrer dit forhold til penge.

  Det at blive rig, handler om hvordan du tænker. Når du ændrer din psykologi omkring penge – så øges dine chancer for at blive rig – og ikke mindst blive ved med at være det – væsentligt.

  E-learning - frihed og fleksibilitet

  E-learning er fremtidens lærestil - stressfri og fleksibel

  Om Coach Academy

  Coach Academy har leveret online coach uddannelser siden 2003 og har uddannet over 3500 coaches.

  Kontakt oplysninger

   

    info (@) coachacademy.dk
    Limfjordsgade 50C, Gjøl, 9440 Aabybro

   

  Coach Academy

  Fra bloggen

  Coach Uddannelser

  • MCbanner 260 65
  • MBCbanner-260-65
  • STCbanner 260 65

  Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

  Jeg accepterer cookies fra denne webside.