Den indre leder - online kursus

Kategori: Minikurser

lederkursus

Vil du være en effektiv leder?

Lær alle hemmelighederne bag det at være en top leder indenfor dit område.

Vil du gerne have den selvtillid, de visioner, viden, motivationsevner, og de præsentationsfærdigheder som effektive ledere har?

Vil du gerne lære de “magiske” tricks bag det at opbygge et entusiastisk, og meget motiveret team? Et team hvor alle medlemmerne arbejder sammen effektivt, og positivt.

 

Dette online kursus hjælper gode chefer med at blive effektive ledere…

Hvis du ser på hvor du er lige nu - Føler du så du får det ud af dit arbejde, som du synes du burde?

Måske bliver dine ideer, og meninger ikke taget så seriøst som du synes de burde. Måske bliver din erfaring, og dine evner undervurderet, og du får måske ikke de muligheder du kunne ønske dig. Med kun et par klik kan du begynde at lære de 48 simple færdigheder der gør dig til den dygtige, selvsikre, inspirerende, og succesfulde leder du gerne vil være.

Læs videre for at finde ud af hvordan det kan lade sig gøre.

 

Ledelse – forklaret på den enkle mådeoverview

På dette online kursus vil du lære de vigtigste og mest effektive lederfærdigheder, og teknikker, som du behøver for at blive en effektiv leder.

Du lærer alle de færdigheder du har behov for, til at kunne lede på en moderne arbejdsplads. Du lærer også hemmelighederne bag det at overbevise, påvirke, og lede mennesker som du, ofte ikke har ret meget formel autoritet over.

Disse færdigheder kan bruges af ledere, og kommende ledere både i private og offentlige organisationer, militær, sundhedsvæsen, undervisning, liberale erhverv, og så videre.

 

Efter dette kursus:

 

Hvordan lærer du dette?

Den indre leder kurset består af følgende otte moduler:

  • Modul 1 - Meningen med ledelse - Her lærer du de essentielle færdigheder der gør dig til en hel leder. Et godt fundament for en effektiv leder.
  • Modul 2 - Kend dig selv- Her får du flere selvtests, som hjælper dig med at kende dine stærke og svage sider på helt essentielle områder, så du kan blive en effektiv, og afbalanceret leder.
  • Modul 3 - Find dine stærke sider - Her lærer du at udvikle dine stærke sider som leder, og at modvirke dine eventuelle svagheder. Derved opbygger du din selvtillid som leder, udstråler dynamik, og udnytter dine lederevner maksimalt.
  • Modul 4 - Skab gode ideer- Denne sektion lærer dig at opbygge en klar og tiltrækkende vision for, hvordan fremtiden skal se ud. En vision som andre kan føle entusiasme for.
  • Modul 5 - Evnen til at begejstre - Her afslører jeg hemmelighederne om, hvordan du bliver god til at inspirere folk med denne vision, og motivere dem til at yde deres allerbedste.
  • Modul 6 - Få tingene gjort - Lærer dig de vigtige færdigheder du skal bruge til at få denne vision omformet til virkelighed. Mange visioner ligger bare i skuffen, men her får du værktøjerne til at få dem gjort til en succes.
  • Modul 7 - Udvikling af dit team - Dette modul hjælper dig med at udvikle mennesker omkring dig, så de bliver topmotiverede, og effektive team medlemmer.
  • Modul 8 - Få det ekstra forspring - Her lærer du om emner som risikotagning, networking, og mange andre ting der får dig til at bevæge dig fra at være en god leder, til være en stor leder.

 


Her kan du se en mere detaljeret beskrivelse af de enkelte moduler:

Du får adgang til alle modulerne med det samme, når du bestiller.

Modul 1 - Meningen med ledelse

talk

I dette første modul lærer du den up-to-date teori der danner basis for effektivt lederskab. Den begynder med en historie om Mahatma Gandi, og Abraham Lincoln, og du får mulighed for, gennem dine egne erfaringer, at forstå hvad effektivt lederskab er, og hvordan det virker.

Du vil se hvordan ledelse har udviklet sig, og ændret sig gennem tiden. Det kan hjælpe dig med at forstå de ofte modstridende, og gammeldags ideer om ledelse, som giver så megen forvirring. Du lærer at skille de gode ideer omkring lederskab fra de dårlige, så du derved får en klar forståelse for de ting du har behov for at vide.

Med dette klare billede af hvordan en afbalanceret leder opfører sig, danner dette modul en god struktur for resten af kurset, hvor du vil udvikle de færdigheder der gør dig til en effektiv leder.

 

Modul 2 - Kend dig selv og din lederstil

hr4_icon

Du vil lære mere om disse færdigheder i “Kend dig selv” modulet, som giver dig fem, meget vigtige selvtests.

Disse tests vil hjælpe dig med at forstå:

 

De viser dig de stærke sider, hvor du allerede kan være selvsikker, og de viser dig de områder du skal arbejde mest med gennem kurset.

De er dit udgangspunkt for at opbygge en effektiv, selvsikker, og afbalanceret lederstil. Det er altid vigtigt at vide hvor man befinder sig på kortet, før man kan udstikke ruten, og nå sit mål.

 

Modul 3 - Find dine stærke sider

karisma_icon

Når du så har identificeret dine styrker, og dine udviklingsområder i “Kend dig selv” modulet, vil dette modul give dig de færdigheder, og teknikker du har behov for, til at opbygge denne afbalancerede lederstil.

Disse værktøjer vil hjælpe dig med at øge din motivation, selvtillid, og hjælpe dig med at have en positiv og dynamisk udstråling, at kommunikere effektivt, og blive tilstrækkeligt opmærksom på andre menneskers følelser.

Du lærer at øge din selvmotivering, og få et mere positivt syn på tingene, som så vil hjælpe dig med at blive en dynamisk leder. Du vil opleve at din selvtillid som leder bliver større når du kender dine styrker, og eliminerer de svagheder, som fik dig til at tvivle på dig selv af og til.

Du vil lære at give dig selv tid til de enkle opgaver, der er så vigtige for effektivt lederskab. Det kan være at kommunikere Jeres visioner, sætte klare præstationsforventninger, give støtte til teammedlemmer, og hjælpe dem med at forstå værdien af det arbejde de udfører. Disse teknikker vil hjælpe dig med at udvikle en selvsikker adfærd, som andre vil reagere på, og respektere.

 

Modul 4 - Skab de gode ideer

icon_loa

Hvis du skal lede andre mennesker, skal du også have en klar og velfunderet vision af hvor I skal hen, og hvad I skal opnå. Dette modul lærer dig at samle de informationer du skal bruge til at opbygge en robust, og bæredygtig vision.

Det lærer dig at skabe og kommunikere en vision som er på linje med dine, dine team medlemmers, og organisationens værdier.

 

Modul 5 - Evnen til at skabe begejstring gennem din ledelse

shakehand_icon

I dette modul lærer du hvordan motivation virker, og hvordan du bedst motiverer, og inspirerer dit team, med det store præstationsforbedringer det giver. Du vil forstå, og være i stand til at skelne mellem gode og dårlige måder at påvirke på.  Dette vil hjælpe dig med at udvikle en positiv, åben og ærlig lederstil. Derved falder du ikke i fælden med at andre kommer til at se dig som enten manipulerende, eller autokratisk.

Du vil finde ud af hvordan du opbygger et image af ekspertise, som dit team vil komme til at værdsætte, og respektere. Og du vil lære at inspirere og motivere dit team, så de yder deres allerbedste.

 

Modul 6 - Få tingene gjort

time_icon

Nu når du har udviklet din vision, og fået inspireret dit team, så har du stadig en vigtig opgave – nemlig at få tingene gjort. Dette ”Få tingene gjort” modul vil hjælpe dig med dette (men det havde du nok regnet ud).

Du vil lære at udvælge et godt team, hvor de rigtige personer gør de rigtige ting. Du vil udvikle en selvsikker måde at give ordrer, og instruktioner på, uden at du hverken kommer til at virke svag, eller overlegen. Du vil finde den balance der er nødvendig for at løse konflikter, opretholde standarden, og få gode præstationer.

Du vil blive rigtig god til effektiv implementering, og til at holde dine medarbejdere på retningen mod Jeres mål. Du vil give ordrer på en empatisk og respektfuld måde, som sikrer at opgaven bliver løst. Du vil kunne se hvornår du skal gå ind og hjælpe, og hvornår du skal lade din medarbejde fortsætte selv, og lære af det.

 

Modul 7 - Udvikling af dit team

hr3_icon

Det kræver en konstant indsats at være leder. Man kan ikke nå en balance tilstand, og så regne med at tingene bare kører.

Det svarer lidt til en linedanser der har fået balancen, lader være med at gøre mere. Han bliver stadig påvirket af linens bevægelser, vind, og meget andet, så derfor kræver det en konstant indsats, for ikke at falde ned. Sådan er det også med ledelse.

I dette modul vil du lære hvordan du opbygger dit teams færdigheder. Du vil blive i stand til at finde dit teams evner, styrker, og svagheder, og få en forståelse for deres behov for uddannelse, coaching, og træning. Og du vil lære at hjælpe dine team medlemmer med at vokse som glade, selvsikre, og effektive mennesker.

 

Modul 8 - Få det ekstra forspring i ledelse

maalsaetning_icon

Dette modul ser på andre faktorer der er vigtige for din effektivitet som leder. Du vil lære at tage “kalkulerede risici” uden at gøre med hovedet under armen. Du ser hvordan man opbygger et stærkt og støttende netværk.

Vi ser også på den, ofte besværlige opgave med at lede teams der består af medlemmer fra flere forskellige kulturer. Og du lærer teknikker til at håndtere større ændringer i din organisation.

Disse teknikker vil hjælpe dig med at styre nogle af de svære situationer der ofte kan være årsag til at man som leder begår fejl.

 


 

Bliv en HEL leder

Prøv at forestille dig selv i slutningen af dette kursus. Du har et klart billede af hvad der skal til for at du bliver en effektiv leder. Du kender dine styrker, og svagheder som leder, og du er gået i gang med at udvikle dig hvor det er nødvendigt. Du kender også dine stærke sider, og kan nu virkelig begynde at bruge dem.

Du ved hvordan du skal udvikle en stærk vision som dine medarbejdere vil følge. Du er sikker på at når din vision er færdig så vil du kunne kommunikere den ud på en måde så den virkelig motiverer dit team, din leder, og måske bestyrelsen. Og du har også evner der skal til for at bygge et stærkt team op der er i stand til at gøre denne vision til en succes.

Når du begynder at bruge alle disse nye teknikker, og færdigheder, så ved du at du er på vej mod at blive en respekteret, effektiv, og afbalanceret ´, og ikke mindst succesfuld leder.

 

Lær fra en der har været der selv.

Jeg har lavet dette kursus ud fra mine 20 års erfaring som leder, og senere som selvstændig. Jeg har været hele vejen fra ny leder, og har gennem utallige kurser, og learning by doing lært hvordan man får succes med andre mennesker.

Jeg har vundet prisen som ledes af den hurtigst voksende virksomhed i Danmark, og jeg har blandt andet også fået dansk Markedsføringspris. Alle disse ting har givet mig en stor ballast af viden som leder, både i Danmark, og internationalt. Det er den viden jeg gerne vil føre videre til dig gennem dette e-learning kursus.

 

 


 

Hvad består dette e-learning kursus af?woman_e-learning

Alle modulerne er skrevet på et letlæst sprog, så du får de værktøjer du skal bruge, og jeg bruger masser af eksempler for at understøtte det du lærer. Sammen med de mange opgaver, og selvtest er du sikker på at det du lærer sidder fast.

Kurset består af otte moduler der lærer dig alle de ting du har set ovenfor. Du får adgang til disse moduler så snart vi har registreret din betailing. Betaler du med kreditkort får du adgang med det samme - uanset tidspunkt på døgnet.

Hvert modul består af en grundig præsentation, samt forslag til hvordan du får mest ud af lige netop denne del af kurset.

 

Selvtests

I kurset får du også fire af de fem selvtests i Microsoft Excel format. De gør det let at arbejde med dine selvtest, og tage dem så mange gange du har lyst til det. Hvis du ikke har lyst til at tage dine test på denne måde, så bare rolig. Alle disse test ligger nemlig også i kurset som PDF filer som du let kan printe ud, og udfylde.

Du har masser af tid til at færdiggøre kurset, for du har adgang i et år. Hvis du gerne vil forlænge dit kursus, og få adgang til fremtidige lektioner kan det lade sig gøre for en lille ekstra betaling.

 

Hvad skal jeg investere i kurset?

Du får fantastisk meget værdi for dine penge ved at lære ledelse på denne måde, specielt når du prøver at forestille dig hvad alle disse færdigheder kan gøre for din karriere, og for dine resultater som leder.

Det er også let at få tid til at gøre det. Du kan læse når du har tid, og energi til det. Du skal ikke rykke flere dage, eller uger ud af dit travle skema, men kan læse når du vil.

 

Prisen for dette kursus er kr. 399,00 incl. moms

 

Bestil dit Lederkursus her

 

Husk at du lige nu får en meget stor rabat hvis du køber Master Coach uddannelsen sammen med dit Lederkursus.

Det er en meget lav pris i forhold til andre lederkurser du finder på markedet, men det er på grund af den meget omkostningseffektive måde at lære på – både for dig og for os.

Du sparer også en masse ved at gøre det på denne måde. Både på selve kurset, men også på de dage du skal være på kursus, kørsel, overnatning, og så videre.

 

Vi kan lave kurset meget billigere på denne måde, uden at det på nogen måde går ud over den kvalitet du får. Konventionelle kurser med samme indhold, koster mange tusinde kroner, uden at får mere for dine penge.

 

 

Tilfredsheds Garanti

Nu får du 14 dages fuld fortrydelses ret på dette online lederkursus.

Hvis du køber et kursus hos os og ikke er tilfreds, så kan du indenfor de første 14 dage få alle dine penge retur.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og brugervenlighed af vores webside. Alle disse cookies respekterer dit privatliv. Se vores privatlivspolitik under Support. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

Jeg accepterer cookies fra denne webside.